Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Άλκης Δαυίβ: Ο Ελληνοκύπριος δισεκατομμυριούχος που η Αμερικανική TV μισεί


Αν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος σου σε κάποια παραλία που βρέχεται από νερά ωκεανού θα παρατηρήσεις δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που κάθονται στα ρηχά και που παίζουν με τα κύμματα και τους άλλους που ανεβαίνουν πάνω στη σανίδα και τα καβαλάνε. Και οι δύο βρέχονται, αλλά σίγουρα ένας περνάει καλύτερα.


Ο Άλκης Δαυίδ είναι από τους δεύτερους. Αυτούς που ενώ έχουν την θάλασσα μπροστά στα πόδια τους και θα μπορούσαν να παίξουν μαζί της με ασφάλεια, προτιμούν να κάνουν σερφ.

Γεννήθηκε στις 23 Μαϊου του 1968 στο Λάγος της Νιγηρίας, πήγε σε σχολεία της Ελβετίας και πήρε πτυχίο από το Royal College of Art του Λονδίνου. Αν και ο πατέρας του, ο Ανδρέας Δαυίδ, του είχε μία στρωμένη δουλειά με εταιρείες εμφιαλώσεων της Coca-Cola σε 28 χώρες του κόσμου, ο ίδιος προτίμησε να χαράξει τη δική του πορεία (διατηρώντας φυσικά μεγάλο πακέτο μετοχών στις κερδοφόρες οικογενειακές επιχειρήσεις, από την Coca-Cola έως ναυτιλιακές και real estate).

Ο μύθος τον θέλει να έχει εργαστεί ως εθελοντής στο βρετανικό στρατό, ως αναλυτής στο επιστημονικό εργαστήριο της Coca-Cola, ως εργάτης σε ιχθυοκαλλιέργειες, ως εκπαιδευτής στο water ski και στις καταδύσεις, ως πωλητής σε διαφημιστική εταιρεία, αλλά και στο ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με τη "Sunday Times" ο Δαυίδ είναι ο πλουσιότερος Κύπριος στη Μεγάλη Βρετανία με περιουσία που υπολογίζεται πώς ξεπερνά τα 1,4 δισ. ευρώ. Αν και ένα μεγάλο μέρος από αυτή την αμύθητη περιουσία σαφώς και προέρχεται από τις οικογενειακές επιχειρήσεις, παρόλα αυτά ένα άλλο έχει πάνω τη σφραγίδα των δικών του "παιδιών" ανάμεσα στα οποία είναι το καλύτερο πρακτορείο μοντέλων στο Λονδίνο, το "Independent Models" ( ένα από τα ονόματα που μανατζάρει είναι η Helena Christensen), η εταιρεία παραγωγής ταινιών "111 pictures Ltd." και ένα μπουκέτο digital εταιρειών που περιλαμβάνουν τη FilmOn.TV Networks, το KILM Channel 64 Los Angeles, το My Combat Channel, το Battlecam και το 9021go.com.

david_jenni_tattooΌσο αφορά την προσωπική του ζωή και αυτή είναι ανάλογη το τραπεζικού του λογαριασμού: πληθωρική. Έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει δύο γιους.

Τα σκαλιά της εκκλησίας τα ανέβηκε για τρίτη φορά πριν ενάμιση χρόνο στο Long Island της Νέας Υόρκης μαζί με την αγαπημένη του (και μοντέλο) Jennifer Stano.

Φήμες θέλουν τους δυο τους να βγάζουν βιβλίο για το πως γνωρίστηκαν (λέγεται ότι θα περιγράφεται μέσα και το φλερτ όπου έκανε ο Άλκης στην Jennifer ζωγραφίζοντάς της πάνω σε χαρτοπετσέτες εστιατορίου, όπου είχαν πάει για φαγητό, ανδρικά γεννητικά όργανα), ενώ η Jennifer, η οποία έχει κάνει και tattoo το όνομά του, συμμετέχει και στο νέο reality του TLC, "Trophy Wives". Το όλο μυστήριο του γάμου με τους πάνω από 300 καλεσμένους μεταδόθηκε live από το battlecam.com, όπου του ανήκει.

Α ναι, στον Άλκη εκτός από το να κάνει πανάκριβά δώρα στους άλλους (για παράδειγμα στην Jennifer είχε προσφέρει μία Bentley GTC SPEED αξίας 300.000 ευρώ) και στον εαυτό του (το σπίτι του στο Χόλιγουντ κοστίζει 16.5 εκατ. δολάρια, έχει 12 αυτοκίνητα - ανάμεσα στα οποία μία συλλεκτική Aston Martin convertible - τρία yacht και μία Triumph Bonneville, η οποία κάποτε άνηκε στον Steve Jones των Sex Pistols) αρέσει πολύ και να μοιράζεται τις προσωπικές του στιγμές με το ιντερνετικό κοινό. Μάλιστα πρόσφατα εγκατέστησε και κάμερες μέσα στο σπίτι του, όπου μεταδίδουν live. Σε μία από τις μεταδόσεις εμφανίστηκε με το string της γυναίκας τους φορεμένο στο κεφάλι.

Εκτός από λεφτά o 44χρονος μεγιστάνας διαθέτει και πλούσιο χιούμορ, το οποίο φροντίζει πάντα να το χρησιμοποιεί και στα επιχειρηματικά του σχέδια. Έχει προσποιηθεί ότι είναι σοφέρ και οδηγεί μία λιμουζίνα με πορνοστάρ κινηματογραφώντας τους χωρίς να το ξέρουν, ενώ για το το διαδικτυακό reality κανάλι του Battlecam.com, σκέφτηκε πώς αντί να πληρώσει μία διαφημιστική εταιρεία είναι καλύτερο να πληρώσει κάποιον 1 εκατ. δολάρια και να εμφανιστεί γυμνός μπροστά από τον Obama φωνάζοντας έξι φορές την λέξη "Battlecam". Προϋπόθεση όμως για να πάρει ο τολμηρός ολόκληρο το εκατομμύριο ήταν να γίνει και αντιληπτός από τον ίδιο τον πρόεδρο. Και για να μην έχεις την απορία, γυμνιστής βρέθηκε, όπου φώναξε και φυσικά συνελήφθη αλλά δεν έγινε αντιληπτός από τον Obama. Ο Δαυίδ, επειδή το σχέδιο δεν πήγε όπως ακριβώς το ήθελε, του πλήρωσε μόνο τα ενοίκια ενός χρόνους τους ιατρικούς λογαριασμός της αδερφής του.

Τα εκατομμύρια δεν τα τσιγκουνεύτηκε ούτε και για να δει έναν αγώνα box ανάμεσα στον Chris Brown και τον Drake (που φήμες τους ήθελαν να έχουν πλακωθεί σε μπαρ). Δέκα εκατομμύρια δολάρια έδινε για ένα pre-pay match

Κάτι που επίσης σόκαρε τον κόσμο ήταν και η ανακοίνωσή του πώς θα μεταδώσει ζωντανά την αυτοκτονία ενός άρρωστου άντρα. «Με προσέγγισε κάποιος από το προσωπικό μου και μου είπε την ιστορία του Νικολάι για να τον βοηθήσω με τα ιατρικά έξοδα» δήλωσε στο δίκτυο AVN ο Άλκης Δαυίδ πρόσφατα και συνέχισε: «Έτσι και έκανα. Ανταλλάξαμε κάποια email και αυτό ήταν όλο. Όταν όμως η υγεία του άρχισε να χειροτερεύει, η γυναίκα του η Ουράινα, μου ζήτησε να πληρώσω όλα τα έξοδα για να βάλει οικειοθελώς τέλος στη ζωή του. Και μάλιστα ήταν δική του ιδέα να απαθανατίσουμε την όλη διαδικασία. Έτσι, συμφώνησα». Όλο αυτό βέβαια δεν ήταν παρά μόνο μία φάρσα.

alkiscreen3Φάρσα όμως, όσο και να το θέλουν τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, δεν είναι η FilmOn, η μεγαλύτερη υπηρεσία TV-streaming στον κόσμο. Μία εταιρεία με 85 υπαλλήλους, της οποίας το εκπληκτικά ακαθόριστο κτίριο βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς. Η "δουλειά" της FilmOn, με πολύ απλά λόγια, είναι να χρησιμοποιεί εκατομμύρια μικρές κεραίες ώστε να αναμεταδίδεται ζωντανό πρόγραμμα τηλεόρασης, και ταινίες και πρωτότυπο περιεχόμενο, σε υπολογιστές και κινητές συσκευές σε ολόκληρο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία του Δαυίδ βγάζει 24 εκατ. δολάρια το χρόνο, χάρη στους συνδρομητές που πληρώνουν μηνιαία συνδρομή μεταξύ 11,95 και 17,90 δολάρια, καθώς και από άδειες που δίνει η FilmOn σε εταιρείες όπως η Lenova (όλοι της οι νέοι υπολογιστές θα έχουν προεγκατεστημένο το FilmOn πρόγραμμα).

Τι σημαίνουν όλα; Ότι κάποιοι χάνουν λεφτά και πως αυτοί που χάνουν λεφτά - CBS, NBC, ABC και Fox - κάνουν μηνύσεις στο όνομα των πνευματικών δικαιωμάτων.

Τι κάνει ο Άλκης; Συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να σπάει πλάκα και να φωνάζει "Το να πηγαίνω ενάντια στη μόδα είναι για μένα έμπνευση. Με κάνει να συνειδητοποιώ ότι υπάρχω". Μπαϊράκι μαζί του σήκωσαν και τρία ακόμα κακά αγόρια της βιομηχανίας του θεάματος: ο Charlie Sheen, o Ice T και ο Andy Dick.

"Γίνονται τόσα πολλά στο Internet", λέει ο Ice-T. "Είναι πάντα ένας αγώνας. Ο Άλκης δουλεύει έξω από το κουτί. Και είναι αυτό. Όταν πρέπει να διαλέξω ομάδα, θα διαλέξω αυτόν με τον τρελό αρχηγό, γιατί μπορεί και να κερδίσουμε".

Και ω ναι, ο Άλκης Δαυίδ, ο τύπος που μεγάλωσε μέσα στα μεγάλα τα σαλόνια, που ως πιτσιρικάς άφησε μακριά μαλλιά, την άκουσε με την τέχνη, βούτηξε στα ναρκωτικά, βγήκε καθαρός, πειραματίστηκε με τον κινηματογράφο (από παραγωγός μέχρι ηθοποιός) και όπως είπε και ο ίδιος "προσπάθησα να ζήσω strainght. Πιστεύω ότι έχω την ικανότητα να γεμίζω τους ανθρώπους με χρώμα και γέλιο", είναι ένας τρελός τρελός αρχηγός.
 Πηγή:cosmo.gr
 http://astra.com.cy

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.