ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ομοφυλόφιλοι εναντίον έλληνα υπουργού

Ομογενής υπουργός κατηγορήθηκε ότι προωθεί ακόμα και την δολοφονία ομοφυλόφιλων επειδή ζήτησε να μην κάνουν δημόσια έρωτα κάποιοι σε χώρο όπου συχνάζουν και παιδιά.
Συγκεκριμένα μια επιστολή του ομογενή υπουργού Εμπορίου και Μικρών Επιχειρήσεων της Νότιας Αυστραλίας κ. Τομ Κουτσαντώνη, που στάλθηκε προεκλογικά στους ψηφοφόρους της περιοχής του, εξόργισε τον Γκάρι Μπαρνς, ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων που λέει ότι η επιστολή μπορεί να προκαλέσει επεισόδια βίας κατά των ομοφυλοφίλων ακόμα και τον θάνατό τους.

Ο κ. Κουτσαντώνης, σε επιστολή του προς τους ψηφοφόρους της έδρας του, αναφερόταν στην κατάσταση που επικρατεί τις νύχτες στο Πάρκο Apex της περιοχής West Beach της Αδελαίδας.

Στο γράμμα αναφερόταν ότι το πάρκο χρησιμοποιείται ως χώρος συνάντησης ομοφυλοφίλων και ότι είναι διάσπαρτο από χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, μπουκαλάκια λιπαντικών ερωτικών περιπτύξεων και υγρά χαρτομάντιλα. Επίσης, στο γράμμα αναφερόταν ότι όσοι συχνάζουν τις νύχτες στο πάρκο δεν σέβονται τους υπόλοιπους πολίτες και τις οικογένειές τους. Ο κ. Κουτσαντώνης, μέσα από το γράμμα του, ζητούσε από τους πολίτες να παίρνουν τον αριθμό της πινακίδας αυτοκινήτων που σύχναζαν στο πάρκο και να δίνουν τα στοιχεία στην αστυνομία.

Τώρα ο κ. Μπαρνς λέει ότι τα όσα είπε ο κ. Κουτσαντώνης μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε δολοφονία κάποιου ομοφυλόφιλου που συχνάζει στο πάρκο, από κάποιο άτομο που μισεί τους ομοφυλόφιλους και ζητά την παραίτηση του κ. Κουτσαντώνη από την υπουργική του θέση και ήδη παραπονέθηκε στην Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών.

Ο κ. Μπαρνς κατηγόρησε τον κ. Κουτσαντώνη για ρατσιστική συμπεριφορά. Ο ομογενής πολιτικός όμως αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του καταλογίζει ο κ. Μπαρνς. "Δεν πρόκειται για ρατσιστική αντιμετώπιση των ομοφυλοφίλων εκ μέρους μου. Το να επιδίδεται κανείς σε ερωτική πράξη σε δημόσιους χώρους όπου συχνάζουν παιδιά είναι λάθος είτε είναι ομοφυλόφιλος είτε όχι. Τέτοιου είδους συμπεριφορά είναι παράνομη. Την ίδια στιγμή, η έλλειψη σεβασμού προς το πάρκο από τους νυχτερινούς του θιασώτες εγκυμονεί κινδύνους και για την Δημόσια Υγεία", είπε ο ομογενής υπουργός.

http://30-45.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.