ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Απέκτησαν την ελληνική ιθαγένειαΕννέα άτομα από την Βόρειο Ήπειρο ορκίστηκαν σήμερα και πολιτογραφήθηκαν ως Έλληνες πολίτες. Η διαδικασία της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη.

Είναι μια διαδικασία που έχει ακολουθηθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν και σύμφωνα με το νομάρχη αυτό τους βοηθά να εντάσσονται ομαλά στην κοινωνία.
Σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Σήμερα προχωρήσαμε στην ορκωμοσία και θα ακολουθήσει η πολιτογράφηση δέκα αλλοδαπών που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια και πιστεύουμε ότι αυτή η τακτική και η πρακτική κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Άνθρωποι που επί χρόνια μένουν στην Ελλάδα, δημιουργούν στην Ελλάδα και έχουν ενσωματωθεί στην ελληνική κοινωνία, πρέπει να έχουν όλα τα δικαιώματα και όλες τις υποχρεώσεις του Έλληνα πολίτη και από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν όσο περισσότεροι αλλοδαποί μπορούν να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία και αισθάνονται έλληνες, να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα γιατί έτσι επιβάλλει και ο πολιτισμός μας και το συμφέρον του τόπου».

BLOG :Ν.Δ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ Κ, Βλαχογιαννη;;;;;;

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.