ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

«Aγόρασαν» Βουλγάρα με …250 ευρώ (!!)


Συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα για υπόθεση Trafficking που διαδραματίστηκε στα Ιωάννινα.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Ταξίαρχος Μαρίνος Γαρνέλης, ανέφερε πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη αλλά οι πληροφορίες θέλουν να ερευνάται η υπόθεση και από την «Ιντερπόλ».

Η 23χρονη «πουλήθηκε» αντί 250 ευρώ και δούλευε παράνομα σε μπαρ των Ιωαννίνων…

Η ίδια προσήλθε στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και δήλωσε ότι πριν από ένα περίπου μήνα, δύο ομοεθνείς της την «αγόρασαν» έναντι 250 περίπου ευρώ από τον σύντροφό της και την μετέφεραν στα Γιάννινα και την εγκατέστησαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στην συνέχεια την έβαλαν να εργάζεται ως σερβιτόρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης και οι δύο δράστες, ασκώντας σωματική βία και με απειλές για τη ζωή της ίδιας και μελών της οικογένειάς της, της αποσπούσαν όλα τα χρήματα που έπαιρνε ως αμοιβή.

Αμέσως μετά την καταγγελία, οι άνδρες της Ασφάλειας Ιωαννίνων κινήθηκαν αστραπιαία και συνέλαβαν τους δύο Βούλγαρους απαγωγείς, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και εις βάρος του συντρόφου της στη Βουλγαρία. Μαζί με τους δύο δράστες συνελήφθη επίσης και η ιδιοκτήτρια του κέντρου στο οποίο εργαζόταν παράνομα η νεαρή Βουλγάρα.

Η 23χρονη δεν έχει αναφέρει ότι οι δύο «αγοραστές» την εκμεταλλεύονταν και σεξουαλικά, αλλά η Ασφάλεια Ιωαννίνων εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και αναζητεί και στοιχεία που έχουν να κάνουν με τη δράση οργανωμένων κυκλωμάτων εμπορίας και εκμετάλλευσης γυναικών σε Ελλάδα και Βουλγαρία.
http://www.trikalanews.gr/article/5427/

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.