ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα ΤέμπηΙδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί τις επόμενες ημέρες κατά τη διέλευσή τους από την κοιλάδα των Τεμπών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 30

Σεπτεμβρίου, κατά τις ώρες 7π.μ. έως 12μ. εντός της κοιλάδας των Τεμπών θα εκτελεσθούν εργασίες τοποθέτησης πλέγματος για προστασία των οδηγών από τις καταπτώσεις βράχων.

Εξαιτίας των έργων η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από Αγία Παρασκευή έως τη διασταύρωση Στομίου θα γίνεται εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα.
Επίσης, τις ίδιες ημέρες και κατά τις ώρες 24:00 έως 5 τα ξημερώματα θα εκτελεσθούν έργα οριζόντιας σήμανσης (διαγραμμίσεις) και τοποθέτησης μόνιμων αντανακλαστήρων (μάτια γάτας), στο τμήμα Ευαγγελισμός έως παλιά διόδια Τεμπών, στη διασταύρωση Στομίου και στη διασταύρωση Ραψάνης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακοπεί, απαιτείται όμως από τους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή και ρύθμιση της ταχύτητας σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες.
Οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην τηλεφωνική γραμμή 2410741453.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.