ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΓΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΑΧΗ.


Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΙΣΤΟΣ ,ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ…
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Σ’ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ,ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ Ν’ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ,ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ…
ΓΟΥΟΛΤΕΡ ΛΙΠΜΑΝ.ΟΣΟ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΤΟΜΑ,ΤΟΣΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.
Η ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΛΟΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΛΙΚΙΑ,ΓΑΛΟΥΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.


ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.


Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ,ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ.

ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΕΜΟ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΠΛΟΓΙΑΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΛΗΣ ΛΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ…


ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ;
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ,ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΙΚΜΠΑΣΑΝΗΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΓΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΜΑΧΗ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ…ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑΞΕ!
ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ.ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.