Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Κιργιζία: απαγωγή δημοσιογράφου «για πλάκα»

 Ηταν συνάδελφοί της που κάνουν φάρσες σε διάσημους και τις κινηματογραφούν
Η δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης της Κιργιζίας Ναζίρα Αϊτμπέκοβα έπεσε θύμα απαγωγής από… συναδέλφους της, στο πλαίσιο μιας φάρσας.


Η παρουσιάστρια, που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη πατρίδα της, περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας Μπίσκεκ, όταν άγνωστοι με την απειλή όπλου της έβαλαν μια κουκούλα στο κεφάλι, την έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και την απήγαγαν.

«Με πήγαν σε ένα μέρος, μου έβγαλαν την κουκούλα και με διέταξαν "τραγούδα" και "χόρεψε", πάντα με το πιστόλι κολλημένο στο κρόταφό μου», λέει συγκλονισμένη η νεαρή ρεπόρτερ.

Οπως αποδείχτηκε κατόπιν, οι δυο απαγωγείς δεν είχαν στον νου τους λύτρα ή κάτι άλλο: ήταν συνάδελφοί της από το ταμπλόιντ περιοδικό «Super-Info», που διεξάγουν φάρσες σε διάσημους, ενώ ταυτόχρονα τις κινηματογραφούν για… προβοκατόρικους σκοπούς.

«Με ρώτησαν "ποια είναι τα τελευταία σου λόγια; Γιατί πρόκειται να πεθάνεις" κι εγώ πάγωσα», τονίζει η Αϊτμπέκοβα, που δηλώνει «σοκαρισμένη και ταπεινωμένη» από το περιστατικό και κινήθηκε ήδη δικαστικά εναντίον του περιοδικού.

Με τη σειρά της, η διευθύντρια του «Super-Info» ζήτησε συγγνώμη και απέλυσε τους δημοσιογραφους που ενεπλάκησαν σε αυτή την κακόγουστη φάρσα. «Η ομάδα μας δεν ενθαρρύνει τέτοιες απειλητικές πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή ενός ανθρώπου», είπε η Αϊσούλου Αλιμπέκοβα.

Οπως ήταν φυσικό, οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης της χώρας πήραν «φωτιά» μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, με πολλούς πολίτες να αποκαλούν «βλάκες» τους εμπνευστές της φάρσας και να κατακρίνουν ευθέως τις «ανθρωποφαγικές και κανιβαλικές» δημοσιογραφικές τακτικές πολλών ΜΜΕ της Κιργιζίας.

ΠΗΓΗ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.