ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Επτάχρονο αγόρι κουβαλά το δίδυμο αδελφό του μέσα στο στήθος του

Για άλλους είναι το παιδί- θαύμα, για άλλους είναι τέρας. Ο λόγος για τον 7χρονο Ινδό Deepak Paswaan που κουβαλά παρασιτικά από τη μέρα που γεννήθηκε τον δίδυμο αδερφό του, στην περιοχή του στήθους.

Πλέον ο Paswan θέλει να απαλλαγεί από αυτό το βάρος για να μπορέσει να ζήσει μία φυσιολογική ζωή. Οι γιατροί στην Bihar της Ινδίας πρέπει να τον εγχειρίσουν για να του εξασφαλίσουν μια ποιότητα ζωής, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ένας χειρούργος για να αφαιρέσει τα επιπλέον άκρα από το σώμα του.

Ο δίδυμος αδερφός του 7χρονου σταμάτησε να αναπτύσσεται στη μήτρα προτού αποκολληθεί πλήρως από τον Deepak, με αποτέλεσμα το αγόρι να γεννηθεί με επιπλέον μέλη.

«Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί είπαν ότι δεν θα ζούσε πολύ. Τελικά είναι ακόμα εδώ και πέρα από την εμφάνισή του είναι υγιής», είπε ο πατέρας του. Οι γονείς του 7χρονου ψάχνουν τώρα πια απεγνωσμένα για το γιατρό που θα δώσει λύσει στο πρόβλημα του παιδιού τους και θα τον βοηθήσει να απαλλαγεί από τον παρασιτικό αδελφό του.

Μερικοί βλέπουν το αγόρι σαν τη μετενσάρκωση του Ινδού Θεού Lakshmi, αλλά άλλοι το βλέπουν σαν τον διάβολο μεταμορφωμένο. Εκατοντάδες πιστοί συρρέουν καθημερινά στο χωριό Μπιχάρ για να προσφέρουν χρήματα και λουλούδια στον 7χρονο, ενώ άλλοι του πετούν πέτρες με σκοπό να αφαιρέσουν το κακό από μέσα του.


Παραδόξως λίγα χρόνια νωρίτερα ένα άλλο παιδί είχε διαγνωσθεί με το ίδιο πρόβλημα. Το παιδί που ονομάζεται Lakshmi Tatma υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση και τώρα συνεχίζει την ομαλή ζωή του.

Στιφορα

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.