Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το "νέο" τρωκτικό έρχεται δυναμικά με αποκαλύψεις που θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους...

από τον Αλέξανδρο Στεφανόπουλο

Με σύνθημα ΟΣΟ ΖΩ θα  ΦΩΝΑΖΩ  την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 05:20 (πρωί πρωί) ξεκινά επιτέλους η συνέχεια της ομάδας του τρωκτικού!  Τα ίδια παιδιά με μικρές δικαιολογημένες  απώλειες...  Από τις πρώτες αναρτήσεις θα ξεκαθαρίσει το έδαφος. Θα φανεί ποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν, μετά τον τραγικό θάνατο  στυγερή και κατ εντολή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια,   μια γνήσια πρωτοβουλία ελεύθερης αδέσμευτης ανεξάρτητης και προ πάντων χωρίς δεσμεύσεις ενημέρωσης. Ενημέρωσης των πολιτών. Είναι αρκετοί που ως αληθινά αιμοβόρα τρωκτικά άρχισαν πριν  το αίμα παγώσει το κατατρυπημένο από τις 17 σφαίρες άψυχο κορμάκι του Σωκράτη να του ρουφούν  ως βαμπίρ!
 Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε σε μια ιδέα του αείμνηστου φίλου Σωκράτη Γκιόλια πριν δυο χρόνια και έφερε κυριολεκτικά επανάσταση στην ενημέρωση και κυρίως την διακίνηση της ελεύθερης πληροφόρησης. Πληροφόρηση από τους Πολίτες για τους Πολίτες. Χωρίς φόβο. Με πάθος για την αλήθεια και αρκετό χιούμορ.  Η ομάδα αυτών των παιδιών   αν και κατηγορήθηκε για πολλά, τις θέσεις τις απόψεις αλλά κυρίως τις αποκαλύψεις της-και αυτό ήταν που φόβιζε και για αυτό θέλησαν να κλείσουν το στόμα του εμπνευστή και δημιουργού-  είναι αυτή που έφερε το πρώτο δυνατό χτύπημα στα επαγγελματικά και κατευθυνόμενα (δήθεν) ενημερωτικά  και ανεξάρτητα BLOG. Ποια είναι όλα αυτά τα σκουπίδια που κυκλοφορούν «ελεύθερα» στο διαδίκτυο, με τον μανδύα του ανεξάρτητου και αδέσμευτου, είναι ήδη γνωστά. Δεν είναι πολλά. Τα ξέρετε δεν χρειάζεται καν να τα  ονομάσουμε.  Φαίνονται από την πρώτη σελίδα τους. Τα περισσότερα –και τα 10 το πολύ 15  "μεγάλα" χρηματοδοτούμενα - είναι όργανα γνωστών εκδοτικών συμφερόντων του νέο εκδοτικού και παλαιού κατεστημένου!


Το ποιοι αποτελούν το «νέο»  εκδοτικό κατεστημένο είναι γνωστό. Δεν θα πρωτοτυπήσω αν αναφέρω τα ονόματα. Είναι όλοι οι αυτοί οι άνθρωποι της 10αετιας  1989-1999 –όλοι γέννημα θρέμμα και αναστήματα αυτής της πολυτάραχης 10αετιας είμαστε- που εν συνεχεία  μερικοί από αυτούς,  γιοί και κόρες πολιτικών και επιχειρηματιών, έγιναν εκδότες και δημοσιογράφοι, αφού πρώτα συχνωτίστηκαν και συσχηματίσθηκαν με το  απερχόμενο  πολιτικό εκδοτικό καθεστώς. Αυτό το εκδοτικό καθεστώς που κυριάρχησε στην χώρα την δεκαετία του 50 μέχρι και το 1980, είναι  που σήμερα ψυχορραγεί μέρα την μέρα. Οι απολύσεις –συναδέλφων-  πάνε σύννεφο κάθε μέρα. Οι δε χρηματοδότες το ρίχνουν στο real estate και σε άλλες πιο προσοδοφόρες businesses...


.............................................................................................................

έρχονται πολλές αποκαλύψεις από τις πρώτες αναρτήσεις...
Είναι και άλλες αποκαλύψεις που αν η ομάδα –αυτή που τώρα έχει σχηματισθεί και ανασυσταθεί  με το ίδιο θάρρος και πιστεύω ακόμα μεγαλύτερη τόλμη – αρχίζει να βγάζει απλά τίτλους θεμάτων, όχι αποκαλύψεις ολοκληρωμένες έρευνες και ρεπορτάζ-  θα έχουμε πολιτικές ανατροπές και ανακατατάξεις. Πολλές και ραγδαίες εξελίξεις σε πολλούς χώρους. Κυρίως στα γνωστά και κατευθυνόμενα πλήρως ελεγχόμενα ελληνικά έντυπα και εσχάτως ηλεκτρονικά(Blog &s site)  ΜΜΕ.
Αυτοί  ίδιοι γκρίζοι και σκοτεινοί κύκλοι της οικονομικό-πολιτικής διαπλοκής που κατασπαράζουν την χώρα οικονομικά ως αληθινά  τρωκτικά είναι που φοβούνται μην αποκαλυφθούν τα  ανομήματα και οι χονδροειδείς παρανομίες τους και τρέμουν, για αυτό και σκορπούν απειλητικά «προειδοποιητικά» email…
Η ΣΕΧΤΑ είναι εκεί και περιμένει εντολές για τον επόμενο στόχο που αυτή την φορά θα είναι επιχειρηματίας που χαλά τις δουλειές και τις businesses της τελευταίας ομάδας των μεγάλων επιχειρηματιών και εκδοτών της Ελλάδος. Οι νεότεροι διάδοχοι του νέο εκδοτικού κατεστημένου που καθημερινά πίνουν καφέ στο Κολωνάκι και στα γνωστά κέντρα της διαπλοκής, είναι σκληρότεροι και αδηφάγοι. Αποφασισμένοι να  κρατήσουν αυτό το κομμάτι της πίτας στη διανομή κονδυλίων από τα δάνεια του IMF   και των  άλλων κεντρικών τραπεζών. Να πέσουν έτοιμοι στα Αραβικά,  Κινεζικά και Ρωσικά κεφάλαια που έρχονται, γι' αυτό και ο κόσμος θα ξεσηκωθεί… Αυτή την οργή  φοβούνται και τρέμουν, γι' αυτό και τα ΜΜΕ της διαπλοκής, δεν λένε τίποτα απολύτως για όλα αυτά τα σκοτεινά παιχνίδια! Την βρομιά και το ξέπλυμα  μαύρου χρήματος. Τα βλέπει ο κόσμος και αντιδρά με κάθε τρόπο. Η νεότερη γενιά βρίσκει το δρόμο της  μέσα από το διαδίκτυο. Αντιδρά. Αντιστέκεται. Τολμά. Σε αυτή την γενιά ανήκουν και τα  παιδιά της ομάδας του τρωκτικού. Παιδιά της γενιάς των 400 euro! Που αντιδρούν και τολμούν με δικαιολογημένο θυμό οργή και αγανάκτηση για όλη αυτή την σήψη. Την πολιτική και ηθική διαφθορά, γι' αυτό και στάθηκαν δίπλα στο τολμηρό εγχείρημα του Σωκράτη Γκιόλια!
...........................................................................................................




ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.