ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Βρέθηκε η λύση για τη “γυναικεία” ανεργία...Βρέθηκε η λύση για τη “γυναικεία” ανεργία στη Σκωτία.. περίπου. Όχι, δε δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας σε δημόσιες υπηρεσίες.. αλλά, επίσημο site ανεύρεσης εργασίας, προσφέρει, σε όσες ενδιαφέρονται να εμφανίζονται γυμνές ή ημίγυμνες, μπροστά στην κάμερα, μιλώντας “πονηρά” και επιδιδόμενες και σε πιο.. “ιδιαίτερες πράξεις”, 100 λίρες την ημέρα.

Το χρηματοδοτούμενο από την κυβέρνηση site ανεύρεσης εργασίας, Jobcentre Plus, περιγράφει μάλιστα με ακρίβεια τις “αρμοδιότητες” της εργαζόμενης στο “site ενηλίκων”.

Ο 55χρονος Robert Joyce, 55, δήλωσε : “Όταν διάβασα την περιγραφή της δουλειάς, δεν το πίστευα. Δεν είναι ακριβώς ό,τι θα περίμενε να δει κανείς".

Σύμφωνα με την “αγγελία”, στα καθήκοντα περιλαμβάνονται “ερωτικοί διάλογοι στο πλαίσιο ανεπίσημης συνομιλίας μέσω κάμερας και επίδοση σε όσο πιο προσωπικές πράξεις γίνεται”.

“Είναι απίστευτο. Ωστόσο, πολύς κόσμος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στις μέρες μας”, ανέφερε εργαζόμενη σε αντίστοιχο site ανεύρεσης εργασίας.

ΠΗΓΗ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.