ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook

Τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν πολλές εφαρμογές που λένε οτι μπορούν να σας ενημερώσουν για το ποιός βλέπει το προφίλ σας στο Facebook. Λένε όμως την αλήθεια;
Έχουμε δει πολλές φορές στο Facebook να δημιουργούνται group και προγράμματα που λένε οτι θα αποκαλύψουν καλά κρυμμένα μυστικά, όπως ποιός βλέπει το facebook προφίλ σας. Υπάρχουν αρκετά groups που υπόσχονται να δώσουν οδηγίες αφού «κάνετε invite όλους τους φίλους σας». Τώρα εμφανίστηκαν και νέες υποτιθέμενες εφαρμογές (applications) οι οποίες έχουν σκοπό να ξεγελάσουν τους χρήστες που θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες για τις επισκέψεις στο προφίλ τους.

Τα νέα αυτά applications του Facebook εμφανίζονται ως posts ή notifications απο φίλους που τα έχουν εγκαταστήσει και δείχνουν ένα κολάζ φωτογραφιών, θέλοντας να ενισχύσουν την ψευδαίσθηση οτι μπορούν να ελέγχουν ποιοι βλέπουν το Facebook προφίλ σας.
Το Facebook όμως δεν δίνει την τεχνική δυνατότητα για καταγραφή των ατόμων που επισκέπτονται το προφίλ του κάθε χρήστη. Ο πραγματικός σκοπός των εφαρμογών αυτών δεν είναι τίποτε άλλο από το να παραπέμπουν σε άλλες εφαρμογές, με στόχο να αυξήσουν τα διαφημιστικά έσοδα για τους δημιουργούς τους.
Όσο κι αν επιμένει μια εφαρμογή ή ένα group ότι «ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!» ή «REALLY WORKS!!!», η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να δώσει πληροφορίες για το ποιοι βλέπουν το προφίλ σας. Ποτέ και αυτό είναι 100% σίγουρο. Οπότε μη ταλαιπωρείστε παίζοντας το παιχνίδι των κακόβουλων και των κερδοσκόπων.
www.fimes.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.