Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Και δεύτερο "καυτό" βίντεο της Τζούλιας στο διαδίκτυο!

Δεύτερο βίντεο από τη Τζούλια Αλεξανδράτου. Νέο αισθησιακό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Τζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφόρησε το Σάββατο στο διαδίκτυο, μία μόλις εβδομάδα μετά το σάλο που προκάλεσε η κυκλοφορία του πρώτου.
Το νέο βίντεο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δείχνει ερασιτεχνικό σε σχέση με το προηγούμενο, το γεγονός όμως έχει σοκάρει το γνωστό μοντέλο – τραγουδίστρια. Το ίδιο δηλώνει στο ΣΤΑΡ και ο μάνατζερ της, αφήνοντας υπόνοιες ότι η Τζούλια και ο ίδιος ξέρουν ποιος ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο.
Η Τζούλια ισχυρίζεται επίσης ότι για άλλη μία φορά κάποιοι υπέκλεψαν προσωπικές της στιγμές, κάτι που υποστηρίζει και ο μάνατζέρ της. «Αυτό που μας φοβίζει», είπε ο ίδιος στο ΣΤΑΡ, «επειδή ξέρουμε ποιος είναι και θα κινηθούμε νομικά εναντίον του, είναι ότι υπάρχει άλλες δύο ώρες υλικό από αυτό το πράγμα».

Το μοντέλο αφήνει να εννοηθεί ότι γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο κάτοχος του ροζ βίντεο, σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή του dvd που κυκλοφόρησε στα περίπτερα, για το οποίο υποστηρίζει συνεχώς ότι δε γνωρίζει την ταυτότητα του παρτενέρ της.

«Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτα από εκείνη τη βραδιά» δήλωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στον δικηγόρο της Αλέξη Κούγια, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Real News. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής, μέσω του δικηγόρου του επιμένει ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση του μοντέλου, ενώ όπως αποκάλυψε πρώτο το ΣΤΑΡ, την Παρασκευή, εκπρόσωπος της εταιρίας προσκόμισε για δεύτερη φορά το ιδιωτικό συμφωνητικό στην Yπηρεσία Eιδικών Eλέγχων.



madata

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατεβάστε το ΔΕΥΤΕΡΟ (2) video Julia Alexandratou 2010

http://rapidshare.com/files/364961164/Tzoulia-dvd2.rar

Ανώνυμος είπε...

κατεβάστε το απαγορευμένο dvd Julia Alexandratou Greek Porn 2010
τέλεια ποιότητα και ήχο

http://rapidshare.com/files/360711066/julia_new.avi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/360711068/julia_new.avi.part2.rar
http://rapidshare.com/files/360720133/julia_new.avi.part3.rar

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.