ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

"Μεγάλα" τα προφυλακτικά για τους Ινδούς

Πολύ... μεγάλα για την πλειονότητα των Ινδών είναι τα διεθνή "μεγέθη" των προφυλακτικών σύμφωνα με σχετική έρευνα που διεξήχθη σε τουλάχιστον 1.000 άρρενες της χώρας.

Σύμφωνα με διετή έρευνα του Ινδικού Συμβουλίου Ιατρικής Έρευνας, τα μόρια των Ινδών υπολείπονται των διεθνών "στάνταρ".

Οι εθελοντές –απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας- μετρήθηκαν μέχρι... τελευταίου χιλιοστού προκειμένου η έρευνα να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη.


Οι επιστήμονες επεδίωξαν μάλιστα το δείγμα των Ινδών να είναι αντιπροσωπευτικό και όσον αφορά την κοινωνική τους τάξη, τα θρησκευτικά τους πιστεύω, ή το αν διαβιούν στις πόλεις ή την ύπαιθρο.

Το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι το 60% των Ινδών έχουν μικρότερα σε μήκος μόρια από 3 έως και 5 εκατοστά, σε σχέση με τα διεθνή στάνταρ που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες προφυλακτικών, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αφροδίσιων νοσημάτων και ανεπιθύμητων γεννήσεων, καθώς το συνηθισμένου μεγέθους προφυλακτικό έχει περισσότερες πιθανότητες να σκίσει ή να φύγει.

Το θέμα κρίνεται πιο σοβαρό απ' ό,τι φαίνεται με την... πρώτη ματιά, καθότι η Ινδία έχει τον υψηλότερο αριθμό μολύνσεων από τον ιό ΗIV από κάθε άλλη χώρα...

Πάντως, όπως επισημαίνει ο τέως διευθυντής του ανδρικού περιοδικού Μaxim Ινδίας Σουνίλ Μέχρα, "δεν είναι το μέγεθος που μετράει αλλά τι κάνεις με αυτό".

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.