ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

O προμηθευτής ο χημικός και ο Τσιλιαδόρος


Σπείρα με συγκεκριμένη δομή, όπου ο καθένας είχε το δικό του ρόλο, ήταν αυτή στην οποία συμμετείχε η Μαριάννα Μπερερή, που κατά τους λιμενικούς ήταν και η βιτρίνα του κυκλώματος.
Σημαντική θέση στην προμήθεια των ναρκωτικών, αλλά και στις γνωριμίες στον κόσμο του υποκόσμου κατείχε ο 27χρονος Κώστας Παντέρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για μαστροπεία και αυτό το διάστημα, για «ξεκάρφωμα», δούλευε σε βενζινάδικο στη Βουλιαγμένη.

Θέση «ογκόλιθου» κατείχε ο 54χρονος «χημικός» της συμμορίας, ο Γιώργος Σταματιάδης, αφού το μητρώο του είχε τα απαραίτητα… διαπιστευτήρια. Είχε πιαστεί στο παρελθόν για διακίνηση 300 γραμμαρίων κοκαΐνης, είχε φυλακιστεί για οκτώ χρόνια και πριν από τέσσερις μήνες είχε βγει έξω με όρους. Οι γνώσεις του στη νόθευση της κοκαΐνης τον είχαν αναγάγει σε… επιστήμονα και βασικό στέλεχος.
Μικρότερος ήταν ο ρόλος του 24χρονου μοντέλου Παντελή Θεοχάρη, ο οποίος είχε δεσμό με τη Μαριάννα Μπερερή και χρησιμοποιούνταν συνήθως ως τσιλιαδόρος και για μικρομεταφορές.
Η κοκαΐνη, αφού νοθευόταν με γνωστό λευκό παυσίπονο και σόδα, διακινούνταν στη συνέχεια σε μικροποσότητες στους χρήστες. Καθημερινά η σπείρα, όπως διαπίστωσαν οι αξιωματικοί τους Λιμενικού από την πολυήμερη παρακολούθηση των μελών της, διακινούσε από 30 έως 40 γραμμάρια και κάθε γραμμάριο πωλούνταν 100 ευρώ, καθώς «λανσάρονταν» ως υψηλής καθαρότητας.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.