Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Tι παίρνουν οι βουλευτές... και τι πρέπει να τους δώσουμε εμείς:




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ


ΛΑΘΟΣ ΛΥΣΗ Η ΑΠΟΧΗ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ



Tι παίρνουν οι βουλευτές... και τι πρέπει να τους δώσουμε εμείς:

1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!!



6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ...!!!!


Εδώ πρέπει να γίνει μια σημαντική διόρθωση: Για να προστατευθούν, άλλαξαν τον νόμο περί λευκών ψηφοδελτίων με τον νόμο 3434/2006. Έκτοτε και με αντισυνταγματικό τρόπο τα λευκά ψηφοδέλτια δεν προσμετρούνται και είναι άκυρα!!!
Περισσότερα εδώ :
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=16544
και εδώ
http://www.gargalianoi.com/2012/02/05/%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-3434-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF1-322006-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B5/

Ο μόνος τρόπος για να αποκαθηλωθούν λοιπόν, παραμένει η έγκυρη ψήφος σε άσχετο κόμμα ή υποψήφιο (άσχετο σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητά του, αποκτηθείσα μέσω των γνωστών καναλιών διαφήμισης πολιτικών προσώπων και κομμάτων).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν τα ψηφοδέλτια είναι σύνολο 200 και τα 100 είναι λευκά ή και άκυρα, σημαίνει ότι για να εισέλθει ο υποψήφιος στη Βουλή θα πρέπει να λάβει 3 ψήφους!

Αν (και τονίζω ΑΝ) λοιπόν το επίπεδο συνειδητοποίησης και ευφυΐας του Ελληνικού λαού σαν σύνολο έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτό του κοινού πιθήκου, αλλά δεν διαθέτει την αναλυτική σκέψη και την κριτική ικανότητα που απαιτείται για να καταλάβει ότι αυτοί που ψηφίζει τόσο καιρό του έδωσαν 10 για να του πάρουν πίσω 100, θα πρέπει απλά να φροντίσουμε όλοι να φτάσει αυτή η σημαντικότατη πληροφορία σε όλους.
Δυστυχώς η συγκεκριμένη πληροφορία, ενώ είναι ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους, διαστρεβλώνεται και αποκρύπτεται παθητικά με τη γνωστή μέθοδο του «ωχαδερφισμού» (Ωχ αδερφέ, θα κάθομαι να ψάχνω την εκλογική νομοθεσία τώρα. Αφού μου το είπε ο άλλος, κάτι θα ξέρει). Βολεύει αυτό αν βιάζεται ή βαριέται κανείς έτσι; Πού να φανταστεί ότι συμβάλλει στην καταστροφή επειδή βαριέται να επιβεβαιώσει το αληθές των λεγόμενων του φίλου του του Χ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ "ΣΥΝΑΦΙ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΝ Ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ «ΑΠΟΧΗ» ΚΑΙ «ΛΕΥΚΟ» (δεν βλέπαμε στην τηλεόραση στις προηγούμενες εκλογές τις διάφορες συνεντεύξεις με τους διαφόρους αμόρφωτους να λένε ότι θα πάνε για καφέ αντί για να ψηφίσουν, διότι έτσι θα έβλαπταν δήθεν τα κυρίαρχα κόμματα; Αυτές τις συνεντεύξεις τις είχαν διαλέξει! Σαφώς και υπήρχαν φωνές που έλεγαν τα σωστά).

ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΧΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΚΥΡΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΥΡΗ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ !
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ ; ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.