Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Πολυτέλειες για κατοικίδια...Παρά την κρίση ξοδεύουν για κατοικίδια

Μπορεί οι Αμερικανοί να προσπαθούν να αποταμιεύσουν σε αυτή τη δύσκολη εποχή, να αναβάλουν την αγορά σπιτιού και άλλα περιττά έξοδα, αλλά για τα κατοικίδιά τους ξοδεύουν περισσότερα από ποτέ, σύμφωνα με νέα έρευνα. Από τις επισκέψεις στο γιατρό μέχρι τις ειδικές, φαρμακευτικές τροφές, τις λιχουδιές και τα παιχνίδια, μέχρι την ασφάλεια ζωής κατοικιδίων και τα πάρτι, οι αμερικανοί κάνουν τα πάντα ώστε να είναι ευχαριστημένο το κατοικίδιό τους.


Ποσοστό που κυμαίνεται από 2% έως 5% των ιδιοκτητών κατοικιδίων απάντησαν ότι τον περασμένο χρόνο ξόδεψαν περισσότερα χρήματα για τα κατοικίδιά τους, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε η μη κυβερνητική Αμερικανική Ένωση Προϊόντων για Κατοικίδια (APPA).

Μάλιστα, οι Αμερικανοί εμφανίζονται να ανησυχούν τόσο για την υγεία των κατοικιδίων τους, ώστε το 16% των ιδιοκτητών σκύλων και το 13% των ιδιοκτητών γάτων απάντησαν ότι η ιατρική φροντίδα τους προηγείται της δικής τους.

Περίπου 73 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ -ή σχεδόν τα δύο τρίτα του πληθυσμού- έχουν ένα ή περισσότερα κατοικίδια, προέκυψε από την έρευνα- κυρίως σκύλους και γάτες.

Οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων εκτιμάται ότι θα δαπανήσουν 12.2 δισεκατομμύρια δολάρια για τις ιατρικές ανάγκες των ζώων τους το 2011, ενώ πέρυσι το αντίστοιχο ποσό ήταν 11 δισεκατομμύρια δολάρια και πριν από πέντε χρόνια 8.2 δις δολάρια.

Όσο για το προφίλ των ιδιοκτητών, σύμφωνα με την έρευνα οι περισσότεροι από αυτούς είναι παραδοσιακές οικογένειες.

http://www.roufianos.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.