Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

«Αιώνιο» φαινόμενο οι τραμπουκισμοί!

Η λέξη «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ» είναι η πιο ήπια και η πιο κόσμια που μπορώ να χρησιμοποιήσω για την επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος σχολιαστής της τηλεόρασης του «Novasports» από τον πρώην πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιώργο Βαρδινογιάννη. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται τραμπουκισμοί σε δημοσιογράφους και ειδικά σε αυτούς που καλύπτουν το «πράσινο» ρεπορτάζ.


Είναι απαράδεκτο, λοιπόν, να μπαίνει κάποιος στο μπουθ που γίνεται η μετάδοση του αγώνα και να επιτίθεται στον δημοσιογράφο, επειδή εξέφρασε την άποψη, σωστή ή λανθασμένη δεν έχει σημασία, ότι το πέναλτι της Καβάλας ήταν καθαρό και ότι του Παναθηναϊκού ήταν ανύπαρκτο.

Ποιος είναι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης για να στερήσει το δικαίωμα της προσωπικής άποψης του δημοσιογράφου, που μεταδίδει ένα ματς. Δηλαδή, αν εγώ γράψω στην εφημερίδα ότι δεν υπήρχε πέναλτι στο πέσιμο του Νίνη θα πρέπει να έρθει ο Βαρδινογιάννης, ο Γιαννακόπουλος, ο Πολέμης κτλ και να με βρίσουν και να με απειλήσουν;

Σε ποια άλλη πολιτισμένη χώρα της Ευρώπης γίνονται αυτά ρε; Ούτε σε χώρα του τρίτου κόσμου δεν μπορεί να επιβάλει ένας φίλαθλος, όπως είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, στον δημοσιογράφο τι θα πει και τι όχι!

Υπάρχει ελευθερία λόγου, υπάρχει ελευθερία Τύπου και σε όποιον αρέσει! Κάποιοι μάτωσαν και έχασαν τη ζωή τους για να έχουμε σήμερα αυτές τις ελευθερίες, δεν είναι δυνατόν κάποιος Γιώργος Βαρδινογιάννης να στερεί αυτό το δικαίωμα!

Το κερασάκι στην τούρτα μάλιστα είναι το ότι μετά το τέλος του αγώνα έκανε και δηλώσεις ο «καπετάνιος» και τόνισε ότι κινήσεις σαν αυτή του δημοσιογράφου να σχολιάσει τις φάσεις των πέναλτι προκαλούν τη βία στα γήπεδα! Κινήσεις σαν αυτή που κάνατε εσείς δηλαδή τι προκαλούν;;;

Πριν λίγα χρόνια δημοσιογράφος έχασε τη δουλειά του, διότι μετά από συνεχόμενες κακές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού «τόλμησε» να πει ότι οι «πράσινοι» δύσκολα θα πάρουν το πρωτάθλημα, αφού δεν παίζουν καλά! Ακόμα ψάχνει δουλειά ο συγκεκριμένος συνάδελφος!

Να χαίρεστε τους τρόπους σας!!!

Υ.Γ. Εννοείται ότι τα χρόνια που ήταν ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στην προεδρία αυτοί οι τραμπουκισμοί αποτελούσαν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο!!!

http://www.sportsecrets..gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.