Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δε φτάνει μόνο ο θεός!

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει πάθος με τη θρησκεία και δεν το κρύβει! Στην περίπτωση της Λάρισας, όμως, ξέρει ότι από μόνη της η βοήθεια του θεού δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Πρέπει ο ίδιος και οι παίκτες του να ματώσουν για να μπορέσουν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία!


Η δύσκολη νίκη επί του Ηρακλή την Κυριακή κράτησε ζωντανούς του Θεσσαλούς στην υπόθεση παραμονής, αλλά από εδώ και πέρα πρέπει η ΑΕΛ να αποδείξει ότι δίκαια αξίζει να έχει μια θέση στην επόμενη Superleague.

Τα ματς που ακολουθούν δεν είναι με ομάδες πολύ μεγάλης δυναμικότητας και ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο. Βλέπετε αν η Λάρισα δεν κερδίσει ομάδες όπως η Κέρκυρα, ο Πανσερραϊκός, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ολυμπιακός Βόλου στα παιχνίδια που ακολουθούν, αντίο ζωή!

Τόσο ο Κωστένογλου, όσο και οι παίκτες του το ξέρουν πολύ καλά αυτό και μετά τη χτεσινή νίκη μιλούν για τον επόμενο μήνα «φωτιά» που ακολουθεί για την ομάδα. Το πάθος υπάρχει, το ταλέντο υπάρχει, η ποδοσφαιρική αξία των παικτών υπάρχει, τώρα το μόνο που λείπει είναι η τύχη που σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη!

Ο πανηγυρισμός των παικτών των «βυσσινί» στο γκολ της νίκης του Τσιμπάμπα, επί του Ηρακλή, απέδειξε ότι η ομάδα είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για αυτό που μέχρι πριν και από το παιχνίδι με τον «γηραιό» φαινότανε ακατόρθωτο! Πάντως, Κωστένογλου συνέχισε κάθε βράδυ την προσευχή σου!!!

http://www.sportsecrets.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.