Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

«Γδύθηκε» και… βγήκε η Hurley !

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο ήταν καλεσμένη Elizabeth Hurley αλλά μάλλον δε θα την είχαν ενημερώσει αν κρίνουμε από την αμφίεσή της…

Κομψή μεν άκρως αποκαλυπτική δε, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα αραχνοϋφαντο φόρεμα, μέσα από το οποίο φαινόταν ξεκάθαρα το στήθος της αφήνοντας την φαντασία των παρευρισκομένων να οργιάσει! (για ό,τι απέμενε)

Τεστ για… AIDS έκανε η Lady Gaga

Τι άλλο θα μοιραστεί μαζί μας η Lady Gaga είναι μία απορία που εύλογα σκεφτόμαστε όταν διαβάζουμε τα παρακάτω…
Όπως η εκκεντρική τραγουδίστρια αποκάλυψε προέβη πρόσφατα σε εξέταση για HIV, γιατί πανικοβλήθηκε με την συμπεριφορά της ύστερα από την τελευταία της περιοδεία, “The Monster Ball Tour”.

Κομπιουτεράτσι

Ένας Κρητικός πηγαίνει στο αεροδρόμιο ,περνά από τον ανιχνευτή μετάλλων και ακούγεται "Ντιννν".
Υπάλληλος στον Κρητικό:"Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενά σας".
Βγάζει ο Κρητικός κέρματα, κλειδιά, ζώνη, περνά ξανά από το μηχάνημα και ακούγεται ξανά "Ντιννν".
Υπάλληλος:Τα βγάλατε όλα;
Όλα εκτός από το κομπιουτεράτσι, λέει ο Κρητικός και βγάζει μια μπιστόλα Κρητική.
Υπάλληλος:Μα αυτό δεν είναι κομπιουτεράτσι αλλά όπλο!

Κρητικός:Μα εμείς στην Κρήτη με αυτό λύνουμε τους λογαριασμούς μας.

Ανακοίνωση Προέδρου ΣΑΕ για τα δημοσιεύματα Γερμανικών ΜΜΕ

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), κ. Στέφανος Π. Ταμβάκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, με αφορμή τα αήθη, συκοφαντικά και χυδαία δημοσιεύματα γερμανικών ΜΜΕ σε βάρος της Ελλάδας:
«Το τελευταίο διάστημα είμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς, ενορχηστρωμένης θα λέγαμε, επίθεσης εναντίων της Ελλάδας από μερίδα μεγάλων ΜΜΕ της Γερμανίας, που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος της πατρίδας σε μία δύσκολη, για τα οικονομικά, περίοδο. Δημοσιεύματα, που στόχο έχουν την παραπλάνηση των αναγνωστικού κοινού, μέσα από ψευδή πληροφορίες και χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με το πνεύμα της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας.

Ιστοσελίδα για... χυμώδεις γυναίκες από τη Vogue!!


Το Ιταλικό Vogue δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα με το όνομα Vogue Curvy η οποία απευθύνεται σε γυναίκες με... καμπύλες. Το site προβάλει σταρ όπως η Ferrera, πρωταγωνήστρια της Αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς Ugly Betty, και συνεντεύξεις μοντέλων για μόδα... πραγματικών γυναικών και όχι κοκαλιάρικων κοριτσιών.

"Έφυγε" ο άνθρωπος με... τα πιο μακρυά μαλλιά στον κόσμο!


Ο Βιετναμέζος Tran Van Hay θεωρείται ότι είχε μαλλιά που έφταναν τα 6,8 μέτρα σε μήκος, αν και ποτέ δεν είχαν μετρηθεί επισήμως. Τύλιγε την τεράστια πλεξούδα του γύρω από το σώμα του κι έμοιαζε σαν ένας μάλλινος βόας να τον έχει αγκαλιάσει.
Το παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο μακρυά μαλλιά κατέχει ο κινέζος Xie Qiuping, και σύμφωνα με επίσημη μέτρηση του 2004 φθάνουν τα 5,6 μέτρα σε μήκος. Αν ο Hay είχε μετρήσει το μήκος των μαλλιών του πριν πεθάνει, θα είχε κερδίσει το ρεκόρ με μεγάλη διαφορά.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.