Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τροχαίο ατύχημα για τους Ταχτσίδη-Μπάστα

Αυτοκινητικό ατύχημα είχαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από την Κόρινθο η Σάσα Μπάστα και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που βρισκόταν στη θέση του οδηγού.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 21χρονη τραγουδίστρια και ο 19χρονος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλεύονται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Far West στην ελληνική επαρχία

Σε Αγρια Δύση βάλθηκαν να μετατρέψουν ορισμένους από τους πιο όμορφους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας αρκετοί Ελληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εναλλακτικού τουρισμού, αναβιώνοντας εικόνες από σπαγγέτι γουέστερν της δεκαετίας του ’60. Αλογα, γελάδια, τεράστιες φάρμες, Ινδιάνοι και καουμπόηδες, καλύβες, σκηνές και σαλούν που θυμίζουν τα περίφημα στούντιο της Τσινετσιτά αναβιώνουν εν έτει 2010 στους κάμπους και στα βουνά της ελληνικής επαρχίας μέσα στα πεύκα και τα έλατα.

Συλλήψεις Αμερικανών για μεταφορά παιδιών εκτός Αϊτής


Δέκα Αμερικανοί συνελλήφθησαν στην Αϊτή, διότι επιχείρησαν να βγάλουν παράνομα 33 παιδιά. Πρόκειται για πέντε άνδρες, πέντε γυναίκες και δύο Αϊτινούς. Τα παιδιά ήταν από 2 μηνών έως 12 ετών και προέρχονταν από διάφορες περιοχές της χώρας. Οι συλληφθέντες, μέλη ΜΚΟ, μιλούν για «παρεξήγηση»

Εντόπισαν μπισκότα γεμιστά με... κοκαΐνη

Πέντε κιλά κοκαϊνης εντοπίστηκαν από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά σε δέκα πακέτα μπισκότα στην Κολομβία.
«Η κρέμα είχε αφαιρεθεί από τα μπισκότα και αντικαταστάθηκε με συμπιεσμένη κοκαΐνη, που είχε τύχει επεξεργασίας με χλωρίνη, ώστε να μην βρεθεί από τις μονάδες καταπολέμησης του λαθρεμπορίου ναρκωτικών», αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας.

25χρονος συνελήφθη για αρχαιοκαπηλία

Για αρχαιοκαπηλία συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, 25χρονος στην Καισαριανή.

Κατά την έρευνα αστυνομικών στην καφετέρια, που διατηρεί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα χρυσό στεφάνι με έξι τμήματα, που περιείχαν 18 φύλλα χρυσού, ένα ολόχρυσο δακτυλίδι, ένα ζευγάρι ενώτια χρυσά, (μικροί έρωτες) και ένα ακόμη χρυσό αντικείμενο με δύο τμήματα

Τον τύφλωσε η ζήλεια και την μαχαίρωσε

Για λόγους ερωτικής αντιζηλίας ένας 30χρονος από το Μπαγκλαντές σκότωσε με μαχαίρι τη σύντροφό του, 24 ετών, από τη Ρουμανία.
Το έγκλημα έγινε στις 10.20 το πρωί, στο διαμέρισμα όπου ζούσε το ζευγάρι, στην οδό Φιλιππουπόλεως 27, στον Κολωνό.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.