Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο έρωτας είναι τυφλός

ΖΗΛΕΥΕΤΕ;;

Δώστε τις φωτογραφίες της στο λαό


Όπως ανακοινώθηκε, σε διαθεσιμότητα τέθηκε για ιδιαίτερα αναξιοπρεπή συμπεριφορά γυναίκα αστυνόμος Β’, η οποία υπηρετεί σε υπηρεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Παράλληλα, με την ίδια απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος της. Ειδικότερα, όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο έρευνας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκε η εν λόγω αστυνομικός σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης (στο διαδίκτυο), να διατηρεί προσωπικό λογαριασμό (με ψευδώνυμο και ελεύθερη πρόσβαση) με φωτογραφίες της, που την απεικονίζουν σε στάσεις, με ιδιαίτερα αναξιοπρεπή και ανάξια συμπεριφορά για την ιδιότητά της.

Γιαπωνέζικη φάρσα

Σαν Σήμερα... 30 Ιανουαρίου


2007
Πεθαίνει ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο ο ηθοποιός και Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Νίκος Κούρκουλος.
Ο Νίκος Κούρκουλος - καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου επί μία δεκαετία-γεννήθηκε το 1934 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη συνοικία του Ζωγράφου.
Ο Νίκος Κούρκουλος είχε τέσσερα παιδιά. Δύο απο τον πρώτο γάμο του με την Μελίτα, την Μελίτα και τον ηθοποιό Αλκη Κούρκουλο και την Εριέτα και τον Φίλιππο, απο την Μαριάννα Λάτση, δεύτερη σύζυγό του.

Το πρωτοσέλιδο της Financial Times


Καμαρώστε Καμαρώστε το Γιωργάκη μας στο πρωτοσέλιδο της Financial Times
„Το Βερολίνο πρέπει να βοηθήσει“

ΕΡΕΥΝΑ Οι 30άρες θέλουν περισσότερο σεξ


Σεξ, περισσότερο σεξ! Αυτό ζητούν οι περισσότερες γυναίκες μεταξύ 30 και 40 ετών, στην Αυστραλία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας με αντικείμενο την σεξουαλική ζωή ζευγαριών, είτε παντρεμένων είτε εκείνων που συμβιώνουν.

Γυμνή στο θεατρικό σανίδι η Εύα Λάσκαρη


Δεν είναι λίγες οι φορές που η Εύα Λάσκαρη έχει αναστατώσει τον αντρικό πληθυσμό με τις αισθησιακές φωτογραφίσεις της. Αυτή τη φορά οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν live, όπως τη γέννησε η μαμά της. Το γνωστό μοντέλο εμφανίζεται εντελώς γυμνή για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης με τίτλο “Χαμάμ γυναικών”.



nooz.gr

Ο Μπιν Λάντεν καλεί σε μποϊκοτάζ του δολαρίου


Ο ηγέτης της αλ Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν κατηγόρησε τις βιομηχανικές χώρες ότι ευθύνονται για την υπερθέρμανση του πλανήτη και απηύθυνε έκκληση για μποϊκοτάρισμα του δολαρίου ώστε να δοθεί ένα τέλος στην "αμερικανική σκλαβιά".

Χώρισαν Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος!


Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος χωρίζουν, μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι γνωστοποίησε την απόφασή του με επίσημη ανακοίνωση, που έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου...

«Πράσινο φως» για τη διέλευση των ΚΤΕΛ από τη συντομότερη παράκαμψη των Τεμπών

Την απόφαση της κυβέρνησης, για ελεγχόμενη διέλευση των ΚΤΕΛ από τον παραλιακό άξονα του νομού Λάρισας, ο οποίος χρησιμοποιείται ως εναλλακτική διαδρομή μόνο για τα μικρά οχήματα, ανακοίνωσε ο γγ Υποδομών, Γιώργος Οικονομίδης. Υπενθυμίζεται ότι η διαδρομή χρησιμοποιείται, λόγω της κατολίσθησης στα Τέμπη.
Το πρόγραμμα, το οποίο είναι πιλοτικό, θα τεθεί σε εφαρμογή από την ερχόμενη Τρίτη και στο τέλος της εβδομάδας θα επανεξετασθεί προκειμένου να γίνουν διορθώσεις, εάν χρειαστεί.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.