Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Βρετανία: 21.000 περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών πέρυσι


Περισσότερα από 21.000 αδικήματα που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών κατεγράφησαν τον περασμένο χρόνο στη Βρετανία, κατά μέσον όρο 60 την ημέρα, ανακοίνωσε σήμερα φιλανθρωπική οργάνωση για την πρόληψη της βίας κατά των παιδιών, στο Λονδίνο.

Αλβανία: Ένα διαφορετικό μονοθέσιο της F1


Η αγάπη τους για τη Formula 1 και η εμπειρία τους στην τέχνη της επεξεργασίας μαρμάρου οδήγησε τρία αδέρφια από την Αλβανία να κατασκευάσουν ένα μοναδικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της F1.
Έμπνευση των αδελφών Γκίνι για την κατασκευή στάθηκε ένα μονοθέσιο της Ferrari, που το αναζήτησε στο διαδίκτυο, ο 24χρονος Άλφρεντ, ο μικρότερος από τα τρία αδέρφια.

Υπήρχαν χειρούργοι και στη Νεολιθική εποχή...

Πριν από περίπου 6.900 χρόνια (4.900 π.Χ.), οι Νεολιθικοί αγρότες της Ευρώπης είχαν πολύ πιο εξελιγμένες ιατρικές γνώσεις από ό,τι θεωρείτο μέχρι σήμερα, σε βαθμό που έκαναν χειρουργικές επεμβάσεις ακρωτηριασμού, σύμφωνα με νέα στοιχεία που προέκυψαν από την ανασκαφή ενός τάφου 70 χιλιόμετρα νότια του Παρισιού.

Συλλήψεις στελεχών σερβικού υπουργείου από την αστυνομία του Κοσόβου


Βελιγράδι
Κλίμα έντασης φαίνεται ότι διαμορφώνεται στο Κοσσυφοπέδιο με φόντο και την επικείμενη επίσημη ενθρόνιση του νέου Πατριάρχη των Σέρβων Ειρηναίου στο Πρετς. Η αστυνομία του Κοσόβου συνέλαβε την Τρίτη στελέχη του σερβικού υπουργείου για το Κόσοβο στη διάρκεια συνάντησής τους με Σέρβους κατοίκους.

Τέλος στο μενού με «κατοικίδια»;;

Καλά νέα για τους σκύλους και τις γάτες στην Κίνα -στο πλαίσιο του πρώτου νόμου για την κακομεταχείριση των ζώων, η κυβέρνηση της χώρας εξετάζει το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τις δύο παραδοσιακές σπεσιαλιτέ.

Δεν είναι απίθανοι;;


Ποιος είπε οτι αυτοι δεν ξέρουν να γελούν

Μαχαίρωσε τον πατέρα του επειδή τσακώθηκαν στο playstation


Μαχαίρωσε τον πατέρα του επειδή τσακώθηκαν στο playstation!
Στο νοσοκομείο μετά από μαχαιριά στο λαιμό βρίσκεται ο Fabrizio R. Τη μαχαιριά του την έκανε ο ίδιος ο γιος του, την ώρα που οι δυο τους έπαιζαν στο playstation.Ο πατέρας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού γύρισε στο γιο και του είπε την γνώμη του για τον τρόπο που παίζει, θέλοντας να του έδωσε κάποιες συμβουλές.

Παράξενα


Ένας άντρας που φτυάριζε χιόνι επί μία ώρα για να δημιουργήσει χώρο να παρκάρει το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια σφοδρής χιονοθύελλας στο Σικάγο, επέστρεψε με το αυτοκίνητό του και μία γυναίκα τον έκοψε και πάρκαρε στη θέση του και αυτός την πυροβόλησε!

Η Ιταλία πρωτοπορεί φτιάχνοντας φυλακές για τρανσέξουαλ

Οι φυλακές του Ποτσάλε, όπου θα φιλοξενηθούν 24 τρανσέξουαλ κρατούμενες, θα λειτουργήσουν σε λίγες μέρες έξω από την πόλη Έμπολι, κοντά στην Τοσκάνη, στην Ιταλία.
Στις φυλακές του Ποτσάλε μέχρι τώρα κρατούνταν γυναίκες και έχουν ατομικά κελιά με τηλεόραση, τουαλέτα και ντουλάπα, λειτουργεί οδοντιατρείο, βιβλιοθήκη, ενώ υπάρχει και ένα μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου και χίλια τετραγωνικά μέτρα αγροτικής έκτασης, με ελιές και αμπέλι.

Ιράκ: Με απαγχονισμό εκτελέστηκε ο "Χημικός Αλι"


Ο εξάδελφος του πρώην προέδρου του Ιράκ Σαντάμ Χουσέιν, ο Αλι Χάσαν αλ Ματζίντ ή αλλιώς "Χημικός Άλι" εκτελέστηκε σήμερα δι απαγχονισμού. "Ο καταδικαστείς εκτελέστηκε με απαγχονισμό σήμερα",ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Αλι αλ Νταμπάγ από την κρατική τηλεόραση."Η ποινή είναι η τιμωρία του ενόχου",είπε.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.