Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Γερμανία καλύτερα ο άτυχος επιχειρηματίας


Καλύτερα πάει στην υγεία του ο 53χρονος έλληνας επιχειρηματίας που έχει την ατυχία να πέσει θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού( του έγινε εγχείριση στο κεφάλι) τις προηγούμενες μέρες σε παρκινγκ της γνώστης ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ οδού ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ Κ.Ο Königsallee

Ένα άγνωστο αριστούργημα βγαίνει στο φως


Με μία κίνηση ματ – και πριν το αντιληφθούν οι μεγάλες γκαλερί της Ευρώπης – το εβραϊκό μουσείο Ben Uri London εξασφάλισε για τη συλλογή σε πλειστηριασμό στο Παρίσι, έναντι μόλις 26.000 στερλίνων, έναν άγνωστο, μέχρι σήμερα, πίνακα του κορυφαίου Ρώσου ζωγράφου Marc Chagall.

Ο νεαρός Παύλος , το τηγάνι, και η μαμά


Ο νεαρός Παύλος κάλεσε τη μητέρα του για φαγητό. Η μητέρα, παρατήρησε ότι ο Μάκης, ο συγκάτοικος του γιόκα της, ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι.
Από καιρό υποψιαζόταν ότι κάτι μπορεί να «παιζόταν» ανάμεσά τους και η ομορφιά του Μάκη ενίσχυσε αυτές τις υποψίες.
Όσο πέρναγε η ώρα και παρατηρούσε τον τρόπο που τα δυο παλικάρια
συμπεριφέρονταν μεταξύ τους, όλο και περισσότερο αναρωτιόταν μήπως η σχέση τους έκρυβε κάτι παραπάνω από αυτή δύο τυπικών αρσενικών συγκατοίκων.
Διαβάζοντας τη σκέψη της ο Παυλάρας, της ξεκαθαρίζει αντρίκια:

Η φωτογραφία της ημέρας



Απλώς θαυμάστε

ΕΡΕΥΝΑ: "Απαγορευμένες" για γυναίκες με κατάθλιψη οι πλούσιες σε λιπαρά τροφές.


Οι γυναίκες που υποφέρουν από κατάθλιψη θα πρέπει να εξαλείψουν από τη διατροφή τους τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε μελέτη που έγινε στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, όπου διαπιστώθηκε ότι οι διαταραχές της διάθεσης ήταν αυξημένες σε γυναίκες 20-93 ετών, οι οποίες για ένα διάστημα δέκα ετών είχαν συμπεριλάβει στη διατροφή τους κυρίως επεξεργασμένες τροφές και υψηλής περιεκτικότητας λιπαρά τρόφιμα.

Σπίτια σταματάμε πορεία λεωφορείου


Γερμάνια : οδηγός λεωφορείου γραμμής παραβιάζει το μεσαίο διαχωριστικό μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και καταλήγει πάνω σε δυο σπίτια προκαλώντας ζημιάς 100 000 €
Τα αίτια δεν έγιναν ακόμα γνωστά

Πείραμα για τις χιονοστιβάδες στην Αυστρία θα χρησιμοποιούσε ζωντανά γουρούνια


Ένα πείραμα στο οποίο 29 γουρούνια θα θάβονταν ζωντανά κάτω από μάζες χιονιού, προκειμένου να μελετηθεί η πιθανότητα επιβίωσης των ορειβατών έπειτα από χιονοστιβάδες, τελικά ακυρώθηκε λόγω των διαμαρτυριών, ανακοίνωσε η αστυνομία της Αυστρίας.
Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οργανώσεις για την προστασία των ζώων χαρακτήρισαν «αλλόκοτο» και «μακάβριο» το πείραμα στην κοιλάδα Έτζ του Τιρόλο, όπου άρχισαν να συγκεντρώνονται ακτιβιστές.

Διαμαρτυρία Ουκρανίδων ιερόδουλων με όπλο το ποδόσφαιρο


Η Ουκρανία κινείται από τώρα σε ρυθμούς Euro 2012 και οι Ουκρανίδες ιερόδουλες βρήκαν έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ανάπτυξη της βιομηχανίας του σεξ στη χώρα και την εκμετάλλευσή τους.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.