Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΟΙ 9 ΠΙΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2009!!


ΟΙ 9 ΠΙΟ SEXY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2009

Άλλη μια χρονιά που αγαπήσαμε, μάθαμε και είδαμε κάποιες σεξουαλικές υποψίες μας να επιβεβαιώνονται από επιστημονικές έρευνες. Κοιτάζοντας πίσω στο 2009, αξίζει να ξαναθυμηθούμε τα 9 πιο ενδιαφέροντα σεξουαλικά μαθήματα που πήραμε φέτος.

Η «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα στη Βουλή



Η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε με προκήρυξή της στο διαδίκτυο την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο της Βουλής, δίπλα στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Στον Ολυμπιακό στέλνουν το Ντάτολο οι Ιταλοί

Στον Ολυμπιακό στέλνουν τον Χέσους Ντάτολο οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το ιταλικό "Sky" και αναδημοσίευσε το σάιτ "Napolisport.net" η Νάπολι συμφώνησε να παραχωρήσει τον 25χρονο Αργεντινό στους "ερυθρολεύκους" με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες.

Ποσότητα χρωμίου στο νερό της Μαγνησίας

Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες σε όλες τις γεωτρήσεις του Δήμου Φερών στη Μαγνησία ώστε να διαπιστωθούν τα ποσοστά χρωμίου στο νερό καθώς το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι καταγγελίες για ποσότητες επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία, σε δύο δημοτικά διαμερίσματα.

Γελάστε όσο μπορείτε


Αξίζει τον κόπο να το δείτε και να το απολαύσετε.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.