Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Πράσινο το Χρώμα της Ελπίδας και όχι του ΠΑΣΟΚ.

Είναι ένα δυνατό χρώμα που ξεκουράζει και εμπνέει. Αναδεικνύει τη ζωή και προβάλλει το έργο της. Όσοι αγαπούν το πράσινο, είναι άτομα με δυνατή προσωπικότητα. Θέλουν να προσφέρουν στους άλλους, διαθέτουν δημιουργικότητα και λατρεύουν την ελευθερία, την οποία υπερασπίζονται με πάθος. Έχουν λαμπρές ιδέες , κομψή εμφάνιση, άνετη συμπεριφορά, και πολλές φορές, ανάλογα με τις περιστάσεις μεγαλουργούν.
Ονόματα του Πράσινου:
Το λέμε γρασίδι, πεύκο, έλατο, κυπαρίσσι. Γίνεται νεφρίτης, σμαραγδί, φασκόμηλο, μέντα, ελαιώνας. Το βλέμμα το συναντά παντού, αναμεμειγμένο με το μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού . Και τότε γίνεται παστέλ, βηρύλλιο, φιστικί. Ενώνεται με όλα τα χρώματα και βγάζει κάτι μαγικό κι ανεπανάληπτο. Χρωματικά γεννιέται από το μπλε με δόσεις κίτρινου.
Τι συμβολίζει:
Το πράσινο συμβολίζει την ελπίδα, τη διέξοδο, την έμπνευση, τη γέννηση και τη δημιουργία. Είναι το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε σε ιατρικά σύμβολα.
Πως μας επηρεάζει:
Το πράσινο επιδρά πάνω μας θετικά. Μας δίνει κατευθύνσεις, ανοίγει δρόμους, προδιαθέτει για καλά έργα και αναζωογονεί τις αισθήσεις μας.
Σε ποιους χώρους να το προτιμούμε:
Οι εξωτερικοί μας χώροι πρέπει να φιλοξενούν το πράσινο στις περισσότερες αποχρώσεις του. Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση πράσινων φυτών, με τη βαφή κάποιων κάγκελων με πράσινο χρώμα, με την τοποθέτηση τεντόπανων πράσινων αποχρώσεων. Στους εσωτερικούς χώρους μπορούμε να έχουμε φυτά και διακοσμητικά υλικά στις αποχρώσεις του πράσινου. Επειδή το πράσινο ξεκουράζει την όραση μας, μπορούμε να το έχουμε σαν θέα από το κλειστό ή ανοιχτό μας παράθυρο.
Πηγές : Περιοδικά χρώματος και διακόσμησης που είμαι συνδρομητής
http://aggelos-painting.blogspot.com/

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.