Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Άγριο σεξ με εργαζόμενες γυναίκες σε νοσοκομείο του Ρίο

Αίσθηση προκαλεί στην κοινή γνώμη η πληροφορία για άγριο σεξ ανάμεσα σε πέντε γυναίκες μέσα στο νοσοκομείο του Ρίο. Την πληροφορία μεταφέρει η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας και βασίζεται σε καταγγελίες ασθενών αλλά και εργαζομένων.



Όπως έγινε γνωστό, οι γυναίκες εργάζονται σε διαφορετικά τμήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ η μία από αυτές είναι γιατρός. Προ ημερών, δύο εξ αυτών είχαν κλειστεί σε δωμάτιο κλινικής και οι φωνές τους αναστάτωσαν το νοσοκομείο, ωστόσο έγιναν αντιληπτές από συνάδελφό τους, που έμεινε να παίρνει... μάτι κάνοντας πως δεν βλέπει.

Ανάμεσα στις πέντε ομοφυλόφιλες γυναίκες, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις καταγγελίες, πιο προκλητική θεωρείται η γιατρός της παρέας, η οποία συχνά μπαίνει στο στόμα των συναδέλφων της για τη συμπεριφορά και τις πράξεις της, ειδικά τις μεταμεσονύχτιες ώρες.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το νοσοκομείο Ρίου γίνεται θέμα αυτό το διάστημα στις τοπικές εφημερίδες. Πριν από λίγες μέρες είχε «συλληφθεί» η καθαρίστρια να κάνει άγριο σεξ με εργαζόμενο σε αποθήκη. Ωστόσο η συγκεκριμένη δεν είναι μόνιμη υπάλληλος αλλά ανήκε σε ιδιωτικό συνεργείο και δεν εργάζεται πλέον στο νοσοκομείο...
Star
Αναρτήθηκε από papagalaki.tk

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.