Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Νεαροί ληστές τραυμάτισαν δύο άτομα

Τρεις νεαροί ηλικίας από 17 έως 19 ετών έχοντας συναποφασίσει να επιτεθούν σε αλλοδαπούς, μπήκαν χθες το βράδυ γύρω στις 11 σε κατάστημα-παντοπωλείο στη Λάρισα, ιδιοκτησίας αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν και επιτέθηκαν απρόκλητα στον 16χρονο γιο του καταστηματάρχη και σε 37χρονο ομοεθνή του, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν.


Στη συνέχεια οι δράστες προξένησαν φθορές στο εσωτερικό του καταστήματος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ.
Στο χώρο του συμβάντος προσέτρεξαν περίπου δέκα άτομα, οι οποίοι καταδίωξαν τους δράστες και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον ένα 17χρονο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς που κατέφθασαν στο σημείο ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του.
Τα δύο (2) άτομα που αναζητούνται έφεραν πτυσσόμενο γκλοπ ο ένας και μαντίλι στο πρόσωπο ο δεύτερος, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κουκούλα τύπου FULL - FACE .
Ο 37χρονος παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, για την παροχή πρώτων βοηθειών και εξήλθε σήμερα το πρωί.
Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, εξήλθε και μεταφέρθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, όπου και κρατείται για να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Λάρισας.
ΠΗΓΗ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.