Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Εμπόριο οργάνων από ιατροδικαστή και νοσηλευτές

Ιατροδικαστής σε πανεπιστήμιο της Κρήτης έκανε μεθυσμένος νεκροψίες και εβδομαδιαία πορίσματα για σοβαρές ιατρικές υποθέσεις, στις οποίες κρίνονταν ζωές ανθρώπων. Ο ίδιος ιατροδικαστής με την συνεργεία δυο νοσηλευτών στο νεκροτομείο αφαιρούσε κερατοειδή χιτώνες από τα μάτια νεκρών και άλλα όργανα, τα οποία πωλούσε σε εμπόρους οργάνων.
Οι φιρκτές αυτές διαπιστώσεις αναγράφονται σε επίσημη έκθεση έλεγχου του νοσοκομείου Κρήτης από τις επιθεωρήτριες Υγείας κ. Ιωάννα Σχοινά και κ. Ελένη Καψάλη τον Σεπτέμβριο του 2006. Η έκθεση αυτή υποβλήθηκε στον επιθεωρητή του σώματος επιθεωρητών υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας κ. Σαμπατάκη και αποκαλύπτει επίσης ότι:
«Ο ιατροδικαστής με τους δυο νοσηλευόμενους χρηματίζονταν από γραφεία τελετών για ταριχεύσεις και φύλαξη νεκρών στο κρατικό νοσοκομείο καθώς και από εμπόρους ναρκωτικών για να τους χαρακτηρίσουν χρήστες και να γλιτώσουν την τιμωρία.
Ο συγκεκριμένος ιατροδικαστής έστελνε εκτός Ελλάδος (συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη) τα τοξικολογικά ευρήματα των νεκροτομών που έκανε (προκειμένου να υπάρχουν οι διαπιστώσεις που επιθυμούσε). Όμως τα τοξικολογικά εργαστήρια της Ελλάδας απέρριπταν τις γνωματεύσεις των Τούρκων αναλυτών, με συνέπεια μεγάλος αριθμός δειγμάτων να επιστρέφονται στο τοξικολογικό εργαστήριο της Κρήτης και να βρίσκονται πολύ καιρό αποθηκευμένα σε καταψύκτη του εργαστηρίου με κίνδυνο αλλοίωσης ή παραποίησης του περιεχομένου λόγω μεγάλου χρονικού διαστήματος αποθήκευσης τους. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να παραμένουν εκθέσεις νεκροτομών σε εκκρεμότητα (χωρίς να φέρουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων) με όλα τα επακόλουθα.
Λόγω αυτής της διαφωνίας υπάρχει επίσης σοβαρό πρόβλημα αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων των νεκροτομών με κίνδυνο να προκύψουν ολέθρια αποτελέσματα εφόσον πάνω σε αυτές τις εξετάσεις και τα συμπεράσματα έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη».
Και το εξωφρενικό σε αυτή την φρικιαστική υπόθεση:
Ο κύριος ιατροδικαστής που κατηγορείται για όλες αυτές τις πράξεις αθωώθηκε από την επιτροπή που έκανε την Ε.Δ.Ε. και συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο.
Πηγή:gossip-tv
http://alepounews.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.