Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο Κατάρ της Ευρώπης και ο Ντούσκο!

Η Κύπρος εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί ποδοσφαιρικό απάγκιο για πολλούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα τελευταία τους ένσημα και ψάχνουν κάποιον για να τους τα κολλήσει. Θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι πρόκειται για το Κατάρ της Ευρώπης. Τα παραδείγματα πάρα πολλά! Από τον Ζαρντέλ μέχρι τον Σάβιο...


Αυτό δεν είναι κακό, ούτε το λέω για να κοροϊδέψω τις επιλογές των Κυπρίων, αφού ο χρόνος και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι επιλογές που έκαναν τα τελευταία χρόνια ήταν σωστές. Μην ξεχνάμε τα δυο χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στους ομίλους του Champions League, με την Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ.


Πλέον αποδεικνύει ότι γίνεται και τόπος δουλειάς και για προπονητές στα τελευταία τους! Ο λόγος φυσικά για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, έχετε παρατηρήσει ότι έχω μεγάλη αγάπη στον «Πρίγκιπα», ο οποίος ανέλαβε την Ομόνοια στη θέση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος σιγά σιγά θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Όλο και κάποια ομάδα Superleague θα χρειαστεί προπονητή πολύ σύντομα!

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός, λοιπόν, είπε ναι στα λεφτά που του προτάθηκαν και από ότι ακούγεται είναι και πολύ καλά
και θα φορέσει επιτέλους μετά από τόσα χρόνια την φόρμα με τον «τριφύλλι». Μόνο που πρόκειται για λάθος «τριφύλλι», όχι αυτό που ήθελε τόσα χρόνια να φορέσει! Χαχαχαχαχα!

www.sportsecrets.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.