Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Χάκερ «εξαφάνισαν» 3 εκατ. δολάρια

Τρία εκατομμύρια δολάρια έκαναν φτερά από αμερικανικές τράπεζες και δεκάδες άτομα από την ανατολική Ευρώπη κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματικό δίκτυο που τα «απέσπασε» κάνοντας χρήση ιών προκειμένου να υποκλέψει κωδικούς πρόσβασης.


«Στις σύγχρονες ληστείες τραπεζών δεν χρειάζονται όπλα, μάσκες, σημειώματα ή οχήματα διαφυγής. Τα μόνα που χρειάζονται είναι το Διαδίκτυο και η επινοητικότητα» σχολίασε ο Αμερικανός εισαγγελέας Πιτ Μπαράρα, ανακοινώνοντας την εξάρθρωση του κυκλώματος.

Το «κόλπο» είχε στηθεί ως εξής, οι κατηγορούμενοι έστελναν σε πελάτες των τραπεζών πλαστά email μολυσμένα με το κακόβουλο πρόγραμμα Zeus ή άλλους ιούς. Πολλοί από τους παραλήπτες έκαναν το λάθος να κλικάρουν ένα σύνδεσμο που εγκαθιστούσε τον ιό στον υπολογιστή τους.

«Από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί, ο δούρειος ίππος Zeus επιτρέπει στους χάκερ να παρακολουθούν μυστικά τη δραστηριότητα του χρήστη, καταγράφοντας μεταξύ άλλων τους αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, τους κωδικούς και της πληροφορίες ταυτοποίησης» εξήγησε ο Μπαράρα.


newsbeast

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.