Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αίσχος - Στούντιο παιδικής πορνογραφίας σε φυλακές

Γύριζαν ταινίες πορνό με ανήλικα κορίτσια μέσα σε φυλακή της Παραγουάης, με άδεια του διευθυντή ο οποίος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι αρχές ερευνούν τώρα τη συμμετοχή του, σε κύκλωμα που είχαν στήσει οι κρατούμενοι.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φυλακή στη χώρα και ο διευθυντής Τζούλιο Ασεβέντο εξετάζεται από τις αρχές καθώς η υπόθεση έχει σοκάρει τη χώρα.
Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν σε υπολογιστή της φυλακής βρέθηκαν βίντεο παιδικής πορνογραφίας στα οποία οι ανήλικοι φαίνεται να έχουν χτυπηθεί!
Και ο εισαγγελέας Τερέσα Μαρτίνεθ, που έχει αναλάβει την υπόθεση, αναφέρει ότι... το δωμάτιο στο οποίο είναι γυρισμένες οι σοκαριστικές σκηνές βρίσκεται μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα.
Οι αρχές πιστεύουν ότι τα νεαρά κορίτσια που πρωταγωνιστούν στο βίντεο είναι φίλες κάποιων κρατουμένων της φυλακής τα οποία τα εκβίαζαν όταν τους επισκέπτονταν.
Ο διευθυντής της φυλακής Τακούντα που στεγάζει περισσότερους από 3000 χιλιάδες κρατούμενους, ανέφερε ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη των βίντεο. Ισχυρίστηκε επίσης ότι τα ανήλικα κορίτσια ήταν αδύνατο να επισκεφτούν κρατούμενους καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς της φυλακής είναι υποχρεωμένα να επιβλέπονται από ενηλίκους.
Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας δήλωσε ότι θέλει να κλείσει την φυλακή και να μετακινηθούν οι κρατούμενοι σε άλλες εγκαταστάσεις έξω από την πρωτεύουσα.

http://alepounews.blogspot.com 

1 σχόλια:

Π.Ηλιας είπε...

όχι και δεν γνώριζε άπλα έπαιρνε και
αυτός τα ποσοστά του.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.