Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Είναι θηλυκά και μας πίνουν το αίμα . Τι είναι


 Ποια είναι λοιπόν πάντα θηλυκού γένους και μας πίνουν το αίμα; Μα φυσικά τα κουνούπια! Κι αυτό γιατί δεν τσιμπούν όλα τα κουνούπια αλλά μόνο τα θηλυκά!
  Τα αρσενικά κουνούπια τρέφονται αποκλειστικά από το νέκταρ των φυτών. Αντίθετα, τα θηλυκά κουνούπια χρειάζονται ανθρώπινο αίμα και το πίνουν σε κάθε ευκαιρία!
  Τα θηλυκά "ανιχνεύουν" το θύμα τους με τη βοήθεια χημικών και θερμικών αισθητήρων που έχουν στις κεραίες και στο κεφάλι τους. Οι αισθητήρες είναι ευαίσθητοι στις οσμές (όπως ο ιδρώτας), στη θερμοκρασία και στην κίνηση. Μόλις εντοπίσουν το υποψήφιο θύμα  "προσγειώνονται" πάνω του, χώνουν την προβοσκίδα τους στο δέρμα και με το σάλιο τους αφαιρούν χιλιοστά αίματος σε δευτερόλεπτα.
  Τα θηλυκά κουνούπια δεν μας πίνουν το αίμα γιατί έχουν γονίδια... βαμπίρ, αλλά γιατί τους είναι απαραίτητο, αφού περιέχει πρωτεΐνες τις οποίες χρησιμοποιούν για τα αυγά τους! Αρκεί ένα τόσο δα τσιμπηματάκι στον άνθρωπο, για να πάρουν μέχρι και 5 χιλιοστά του λίτρου αίμα.
 Το κακό είναι πως τα θηλυκά κουνούπια, δεν αρκούνται στο να μας πάρουν τις πρωτεΐνες, αλλά μας δίνουν κιόλας! Την στιγμή που μας τσιμπάνε αφήνουν τις δικές τους πρωτεΐνες, οι οποίες είναι και υπεύθυνες για τη φαγούρα και το κοκκίνισμα.
minimarkettrikalon.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.