Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ !

Όλα άρχισαν , λίγο μετά τις 9 το πρωί, όταν στον στύλο της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω, από το σχολείο και οι πελαργοί έχουν χτίσει την φωλιά , για άγνωστη αιτία έπιασε φωτιά.
Πρόκειται για την φωλιά του Αγάπιου και της Ευτυχίας , ένα ζευγάρι πελαργών πού έχουν υιοθετήσει οι μαθητές, αφού αποτελούν τους πρωταγωνιστές του βιβλίου που γράφουν τα παιδιά.
 
 
Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της ΔΕΗ πού έκοψε το ρευμα, καθώς επίσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να σβήσει την φωτιά.
" Καιγόταν η φωλιά και ο ένας πελαργός ήταν εκεί. Δεν έφευγε. Ύστερα από λίγο έπεσε η φωλιά. Μόλις καταλάβαμε ότι ακουγόντουσαν ήχοι, πήγαμε στο σημείο και προσπαθήσαμε να σώσουμε τα μικρά πουλιά. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τα βοηθήσουμε όλα, ανέφεραν οι μικροί μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεγ. Κεφαλοβρύσου.
Με επικεφαλή τον Διευθηντή του Σχολείου , κ. Ντάκο ανέλαβαν την φροντίδα των μικρών πουλιών ( βλέπε φωτό πιο πάνω ) .
Αν και σαββατοκυριακο ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ντάκος παρέμεινε όλη μέρα στο Σχολείο και μαζί με τούς μαθητές του περιποιήθηκαν και φρόντισαν τα πουλιά . (Άλλο ένα παράδειγμα δασκάλου πού δεν είναι απλά δημόσιος υπάλληλος )!
Από την δευτερα θα αποφασιστεί η τύχη των πουλιών.
Ενδέχεται δηλαδή να τοποθετηθούν σε καινούργια φωλιά ή εάν οι πελαργοί φανούν αρνητικοί απέναντι στα μικρά , τότε, τα μικρά θα σταλούν στην Ορνιθολογική Εταιρεία στην Αθήνα.
 
 

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.