Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ

Ακομα γελαει.....


ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ


Το σύστημα παραγγελιών γίνεται μέσω ειδικής οθόνης αφής με την οποία οι πελάτες βλέπουν όλα τα διαθέσιμα φαγητά και στη συνέχεια μπορούν να παραγγείλουν το φαγητό της επιλογής τους.
Μπορεί οι σερβιτόροι να έχασαν τη δουλειά τους όμως οι μάγειρες και οι καθαρίστριες παρεμένουν εκεί καθώς δεν υπάρχει σύστημα αυτόματου μαγειρέματος ή καθαρισμού.

Νέα επιχείρηση καθαρισμού του Κόλπου του Μεξικού από τη ΒΡ

Νέα επιχείρηση καθαρισμού του Κόλπου του Μεξικού αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ή αύριο η ΒΡ, ενώ η ποσότητα πετρελαίου και αερίου από την πλατφόρμα της πετρελαικής εταιρείας που έχει υποστεί ζημιά, στον Κόλπο του Μεξικού μπορεί να αυξηθεί κατά περισσότερο από 20% .

"Ρυμούλκησαν" ΑΤΜ με φορτηγό, επί 3 χλμ.!

Με πολύ θράσος άγνωστοι, αφού έκλεψαν φορτηγό αυτοκίνητο, αποκόλλησαν με αλυσίδα ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας στη Σούρπη Αλμυρού, και αφού ανενόχλητοι το έσυραν σε απόσταση 3 χλμ. στο χωριό, σταμάτησαν μόνο όταν το φορτηγό και το μηχάνημα προσέκρουσαν σε μάντρα. Εκεί οι δράστες αφήρεσαν το περιεχόμενο του ΑΤΜ 12.500 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

ΑΛΦΑ@ΣΚΑΪ 103 fm

Lena - Satellite (Germany)

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;

Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες τι συμπέρασμα βγάζετε;....................

ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.....

Τοπ 10 ανδρικών ψεμάτων:
1. Δεν ήπια πολύ
2.Είμαι μια χαρά
3.Δεν είχα σήμα
4. Δεν ήταν ακριβό αυτό που πήρα
5. Έρχομαι

MAΡΙΑΝΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ  ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΗ

..........με ενα κλικ...

Κάτι ξέχασες Μάγειρα












Εγώ την κάνω..bye!!!!

Δεν είναι απίθανοι;;

Εσύ μπορείς να το κάνεις;
Αν όχι τότε κοίτα το πιο κάτω ίσως μπορείς εκεί….να κάνεις κάτι…..

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε απεργός πείνας

Στο νοσοκομείο Τρικάλων μεταφέρθηκε εξαντλημένος, όπως ανέφεραν οι θεράποντες γιατροί, σήμερα ο εργαζόμενος που εδώ και 24 μέρες κάνει απεργία πείνας έξω από το δημαρχείο του δήμου Εστιαιώτιδας.

ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει ο άγριος καυγάς ενός ανδρόγυνου στο Τσοτύλι της Κοζάνης. Το βράδυ της Πέμπτης, ένας 75χρονος επιτέθηκε στην κατά τρία έτη μεγαλύτερη σύζυγό του, και τη χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι.

Στη θαλάσσια περιοχή, ανοικτά του Βενέτου, πλήρωμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, με καταδιωκτικό σκάφος, εντόπισε και περισυνέλεξε 23 παράνομους μετανάστες που επέβαιναν σε ιστιοφόρο. Συνέλαβε τους δύο ουκρανούς κυβερνήτες του σκάφους που είχαν αναλάβει την περαίωση των μεταναστών -11 ενήλικων και 12 παιδιών 10-18 ετών-σε ελληνική ακτή.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ την επιστολή Jean Claude Juncker της 2ας Μαϊου 2010 για την Ελλάδα


Αυτή η κυβέρνηση, έβαλε στο λεξιλόγιο της καθημερινότητας μας τις λέξεις, διαβούλευση, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με απλά λόγια όλα στο διαδίκτυο! Όλα στο φως! Όλα στη δημοσιότητα! Αυτές οι έννοιες έχουν αξία και αποκτούν ουσία και περιεχόμενο όταν έχουν αντίκρισμα! Όταν υπάρχει πλήρης και απόλυτη διαφάνεια! Να ξέρει ο λαός τα πάντα!

Ομάδα ...νίντζα διέσωσε φοιτητή που έπεσε θύμα ληστών!

Μπορεί οι μαχητές νίντζα να μη φημίζονται για την ευαισθησία τους, όμως φαίνεται ότι κάνουν και εξαιρέσεις.
Ένας 27χρονος γερμανός φοιτητής της Ιατρικής στο Σίδνεϊ, που βρισκόταν εκεί με πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Piraeus Bank:Hacher ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΕ!!!!!!!Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Έχετε 1 νέο μήνυμα προειδοποίησης ασφάλειας!

Για να μήν σας κλέβουν το φαγητό στο γραφείο…

Βαρεθήκατε να σας κλέβουν τα λαχταριστά σας σάντουιτς οι συνάδερφοι στο γραφείο; Πλέον υπάρχει η λύση και ονομάζεται

Anti-Theft Lunch Bags

Πλέον το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το σάντουιτς σας σε μιά από αυτές τις σακούλες και θα είναι πλέον αποκρουστικό για οποιονδήποτε το δεί , οπότε σίγουρα δεν θα περάσει από το μυαλό κανενός να το φάει..

Ομοφυλόφιλοι καταδικάστηκαν για παραβίαση του νόμου... της φύσης!

Δικαστήριο του Μαλάουι καταδίκασε σήμερα σε 14ετή κάθειρξη, την ανώτατη ποινή με βάση τον ποινικό κώδικα, ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων για "παραβίαση του νόμου της φύσης" μετά την τέλεση της πρώτης συμβολικής "γαμήλιας" τελετής ομοφυλοφίλων στη χώρα.

Οι μπαμπάδες παθαίνουν κατάθλιψη!

Ένα σημαντικό ποσοστό - τουλάχιστον το 10% - των νέων μπαμπάδων εμφανίζουν κατάθλιψη λίγο πριν και κυρίως μετά τη γέννηση του παιδιού τους και οι περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις περνάνε γενικά απαρατήρητες, χωρίς να διαγνωστούν ποτέ, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Συγκριτικά, το ποσοστό της κατάθλιψης των ανδρών στο σύνολο του πληθυσμού εκτιμάται γύρω στο 5% μέσα σε ένα χρόνο, συνεπώς η γέννηση ως γεγονός διπλασιάζει την πιθανότητα κατάθλιψης.

Παράνομο λογισμικό στο 58% των υπολογιστών της Ελλαδας....

Με αφορμή την Ημέρα για την Προστασία των Καταναλωτών στο Διαδίκτυο η Microsoft ανακοίνωσε ποσοστά σχετικά με την κατοχή πειρατικού λογισμικού η οποία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη (ανάμεσά τους και η Ελλάδα) αγγίζει το 64%.

Ο καφές ελαττώνει τα λάθη

Όσοι πίνουν καφέ κατά τη διάρκεια της εργασίας τους έχουν λιγότερες πιθανότητες να κάνουν λάθη, σύμφωνα με έρευνα το London School of Tropical Medicine.
Σύμφωνα με την επιστημονική ομάδα, αυτοί που δουλεύουν σε βάρδιες διαταράσσουν το βιολογικό τους ρολόι και κουράζονται πιο εύκολα στη δουλειά, με αποτέλεσμα να κάνουν όλο και περισσότερα λάθη.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ !

Όλα άρχισαν , λίγο μετά τις 9 το πρωί, όταν στον στύλο της ΔΕΗ που βρίσκεται έξω, από το σχολείο και οι πελαργοί έχουν χτίσει την φωλιά , για άγνωστη αιτία έπιασε φωτιά.
Πρόκειται για την φωλιά του Αγάπιου και της Ευτυχίας , ένα ζευγάρι πελαργών πού έχουν υιοθετήσει οι μαθητές, αφού αποτελούν τους πρωταγωνιστές του βιβλίου που γράφουν τα παιδιά.
 

MAΡΙΑΝΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΜΑΡΙΑΝΝΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ;;;;;;;

MAΡΙΑΝΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ


ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΤΟΥΒΛΗ

Βρέθηκε η λύση για τη “γυναικεία” ανεργία...



Βρέθηκε η λύση για τη “γυναικεία” ανεργία στη Σκωτία.. περίπου. Όχι, δε δημιουργήθηκαν νέες θέσεις εργασίας σε δημόσιες υπηρεσίες.. αλλά, επίσημο site ανεύρεσης εργασίας, προσφέρει, σε όσες ενδιαφέρονται να εμφανίζονται γυμνές ή ημίγυμνες, μπροστά στην κάμερα, μιλώντας “πονηρά” και επιδιδόμενες και σε πιο.. “ιδιαίτερες πράξεις”, 100 λίρες την ημέρα.

Η Γιορτή της Μητέρας


Η Αρχαία Ελλάδα είναι η πρωταρχική πηγή αναφοράς στην "γιορτή της μητέρας". Ήταν γιορτή της άνοιξης όπου λατρευόταν η Γαία, η μητέρα Γη, μητέρα όλων των θεών και των ανθρώπων. Αργότερα την αντικατέστησε η κόρη της η Ρέα η σύζυγος του Κρόνου, μητέρα του Δία και θεά της γονιμότητας.

"Ε, δεν πληρώνουνε και όλοι!!"

Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακκούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μιά απ'αυτές έχει μιά τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας..."Γιαγιά, σου φεύγουν χαρτονομίσματα απο τη σακκούλα" Η γριά σταματάει και λέει...

Ο φόβος για ντόμινο διχάζει την Ευρώπη

Σε κλίμα... βαρύ και πένθιμο προσήλθαν οι ηγέτες της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες για την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, καθώς η κρίση που άρχισε ως πρόβλημα δανεισμού της Ελλάδας έχει πλέον εξελιχθεί σε γενικευμένη κρίση της ευρωζώνης και του ενιαίου νομίσματος.

Τα καμωματα της Bild (Zeitung)



ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....Η Bild (Zeitung)ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Ιμπραΐμοβιτς: "Έλα στο σπίτι μου να δεις αν είμαι γκέι" (vid)


Ενοχλημένος από τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την δημοσίευση της φωτογραφίας που απεικονίζει τον ίδιο και τον Πικέ σε τρυφερό στιγμιότυπο, εμφανίστηκε ο Ζλάνταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε Ισπανίδα ρεπόρτερ.

Όταν πάγωσε η Ελλάδα: σπάνια φωτογραφία της Μάργκαρετ Τσαντ Παπανδρέου

3 Νοέμβρη 1968. Η βασιλομήτωρ Μάργκαρετ Παπανδρέου είχε προκαλέσει παγωμάρα και αποτροπιασμό στην Ελλάδα όταν οι εφημερίδες της εποχής την έδειχναν καθισμένη πάνω στο φέρετρο του Γεωργίου Παπανδρέου να χαιρετά τα πλήθη!

ΑΧ ΕΥΡΩΠΗ 2010 ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ



ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ !!!!!!!

Δείτε ζωντανά από τον Σκάι



Ο σκάι μάλλον σταμάτησε την απεργία και μεταδίδει ζωντανά τα γεγονότα. Για τα άλλα κανάλια δεν γνωρίζω. Είναι αστείο αυτήν την ώρα οι ψευτοδημοσιογράφοι να το παίζουν επαναστάτες και να μην κάνουν ρεπορτάζ. Δηλαδή μήπως να πιστέψουμε ότι κατέβηκαν και στην πορεία; Τα μπλογκς και πάλι πρώτα στην ενημέρωση.

Δείτε εδώ ζωντανά!

Δείτε πως περιγράφει ο Βρετανός δημοσιογράφος, που όπως λέει χαρακτηριστικά, δεν έχει ξαναδεί τέτοια επεισόδια



Πριν από λίγο διαδηλωτές προσπάθησαν να μπουν στην Βουλή και απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ.
Δείτε πως περιγράφει ο Βρετανός δημοσιογράφος, που όπως λέει χαρακτηριστικά, δεν έχει ξαναδεί τέτοια επεισόδια

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8662117.stm

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

( 3-5-2010) ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ RTL....ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΝΑΝΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.....ΓΙΑΤΙ;;; 17000 ΠΙΣΙΝΕΣ 324 ΔHΛΩΜΕΝΕΣ......ΚΑΙ ΚAI ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ.....

Εργατική Πρωτομαγιά


Ετήσια γιορτή, με παγκόσμιο χαρακτήρα των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας. Με συγκεντρώσεις και πορείες, η εργατική τάξη βρίσκει την ευκαιρία να προβάλει τα κοινωνικά και οικονομικά της επιτεύγματα και να καθορίσει το διεκδικητικό της πλαίσιο για το μέλλον. Η Πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι αργία, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου.

Πρωτομαγιά στη σκιά της κρίσης




Καλή πρωτομαγιά σε όλους!!

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.