Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Νέα επιχείρηση καθαρισμού του Κόλπου του Μεξικού από τη ΒΡ

Νέα επιχείρηση καθαρισμού του Κόλπου του Μεξικού αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα ή αύριο η ΒΡ, ενώ η ποσότητα πετρελαίου και αερίου από την πλατφόρμα της πετρελαικής εταιρείας που έχει υποστεί ζημιά, στον Κόλπο του Μεξικού μπορεί να αυξηθεί κατά περισσότερο από 20% .



Ο πρόεδρος Ομπάμα είχε συνάντηση με αξιωματούχους της κυβέρνησής του και ειδικούς επιστήμονες και συζήτησαν τις μέχρι τώρα ανεπιτυχείς προσπάθειες της ΒΡ να ανακόψει την συνεχή ροή του πετρελαίου στη θάλασσα και ειδικά την τελευταία προσπάθεια να τοποθετηθεί ένας ειδικός μηχανισμός-σωλήνας που θα συλλέγει ικανή ποσότητα πετρελαίου και θα το μεταφέρει σε ένα πετρελαιοφόρο πλοίο που βρίσκεται στο σημείο .

Νωρίτερα σήμερα η Κάρολο Μπράουνερ σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα ενέργειας και κλιματικών αλλαγών ανέφερε ότι η αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για μια καταστροφή που θα κρατήσει πολλούς μήνες.

«Ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά προετοιμαζόμαστε και για το χειρότερο» δήλωσε συγκεκριμένα δήλωσε η κ. Μπράουνερ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.
Πηγή: http://tvxs.gr/

http://ramnousia.blogspot.com

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.