Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ BLOGGER


1. Δεν δημιούργησα το blog για να εκφράζομαι, αλλά για να βρίζω τον εργοδότη μου.


2. Δεν χρησιμοποιώ το ηλεκτρονικό δίκτυο του Ιδρύματος στο οποίο έχω κάπου (δεν ξέρω πού) μια αμειβόμενη θέση συμβούλου, γιατί βαριέμαι να πηγαίνω εκεί και πληρώνομαι μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

3. Χρησιμοποιώ τη σύνδεση της θείας μου της Λουκίας που πέθανε πέρσι και εισπράττω τη σύνταξή της για να πληρώνω τη συνδρομή.

4. Δεν δημοσιοποιώ ανήσυχες αμπελοφιλοσοφίες γιατί πρώτον βαριέμαι και δεύτερον κάθε που παρουσιάζεται στη ζωή μου ένα βασανιστικό πρόβλημα, πηγαίνω σε μια τράπεζα και ρουφάω ένα δάνειο. Έτσι, ξεπερνάω το όποιο πρόβλημα έχω, χωρίς να χρειάζεται να σπάω το κεφάλι μου να το λύσω. Αυτό γιατί γνωρίζω καλά πως σπανίως η λύση είναι καλύτερη από το πρόβλημα.

5. Για να εξυπηρετήσω τα δάνεια δεν εκβιάζω κανέναν επιχειρηματία ή πολιτικό. (Ή και τα δύο σε ένα) Απλώς συνάπτω ερωτικό δεσμό με τη γυναίκα του ή την κόρη του (ή και τις δύο) και βολεύομαι με ευγενέστερο τρόπο.

6. Δεν δημοσιοποιώ τις σεξουαλικές προτιμήσεις κανενός, για να σκάσει που δεν δίνει κανείς σημασία στο κουμάντο του κώλου του.

7. Δεν έχω άλλους κανόνες.

8. Δεν δημιουργώ άλλους κανόνες.

9. Δεν υπακούω σε κανέναν από τους παραπάνω κανόνες.

10. Προσέχω να τηρούνται όλοι οι κανόνες, ειδικά ο 9ος .

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.