Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μια σαμπάνια από… ατόφιο χρυσάφι!

Πόσα χρήματα θα δίνατε για να απολαύσετε μια σαμπάνια της γνωστής εταιρείας Dom Perignon; Όλοι γνωρίζουμε πως η κατανάλωση τέτοιων ποτών είναι ιδιαίτερα ακριβή συνήθεια αλλά το ποσό των 39.000 ευρώ που έδωσε ένας Ρώσος δισεκατομμυριούχος ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Το μπουκάλι πωλήθηκε μάλιστα σε ξενοδοχείο της Αγγλίας και ο Ρώσος άφησε πουρμπουάρ 12.000 ευρώ στους σερβιτόρους!

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου αρνήθηκαν να αποκαλύψουν την ταυτότητα του πολυεκατομμυριούχου ωστόσο δήλωσαν στην εφημερίδα Telegraph “Η Dom Perignon είναι γνωστή και θεωρείται η σαμπάνια των σταρς. Η Rose Gold, όμως, είναι μοναδική. Η χρονιά 1996 θεωρείται η καλύτερη της τελευταίας 20ετίας με μόλις 30 μπουκάλια να έχουν παραχθεί εκείνη τη χρονιά. Είναι σπάνια. Το κάθε μπουκάλι της είναι είδος τέχνης και συλλεκτικό”.

Γεγονός είναι μάλιστα πως αυτές οι σαμπάνιες είναι τόσο εύκολο να γρατσουνιστούν εξωτερικά για αυτό και οι σερβιτόροι φορούν λευκά μεταξωτά γάντια όταν την ανοίγουν. Τα ακριβά γούστα θέλουν και λεπτή μεταχείριση!

Πηγή: "stifora.gr"

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.