Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τώρα ποιος σταματά την Τζούλια- Η επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών!

Είχε δεν είχε στο Υπουργείο Οικονομικών βρέθηκε σήμερα η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά συνοδείας Μένιου Φουρθιωτη φυσικά.
Έφτασε στα γραφεία του Υπουργείου με ένα - τουλάχιστον - 12μετρο πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο πρωί- πρωί αγκομαχούσε να διανύσει τα στενά του κέντρου!

Όταν κατέβηκε πρώτα είδαμε το καπέλο και μετά εκείνη αφού η μαύρη τεράστια «περικεφαλαία» που επέλεξε να φορέσει τύπου ψάθινη- παραλίας, δεν έκανε και την καύτερη εντύπωση.

Φυσικά και θα το ‘σπαγε με λίγο ροζ αφού το υπόλοιπο συνολάκι που επέλεξε ήταν ένα ροζουλί έτσι για να θυμίζει και κάτι την παλιά καλή Τζούλια!.

Με τον απόλυτο μάνατζερ από δίπλα μαυροφορεμένο μπήκαν στο Υπουργείο γύρω στις 9 χωρίς να βγάλουν άχνα…Όταν βγήκαν όμως η απόλυτη λάλησε και έκανε παράπονα!

Όπως ανέφερε από όλη την Ελλάδα - να σημειωθεί αυτό- είναι εκείνη το εξιλαστήριο θύμα που δηλώνει στην εφορία 90,000 ευρώ χωρίς να κάνει καμία παρανομία σε αντίθεση με άλλους.

"Ήρθα μέχρι εδώ για να παραπονεθώ. Θεωρώ παράλογο σε κάθε μου εμφάνιση να με κηνυγούν 10 άτομα του ΣΔΟΕ για έλεγχο τη στιγμή που είμαι κι εγώ ένας απλός πολίτης όπως όλοι οι Έλληνες. Είμαι ένα παιδί..." (παραείναι αναπτυγμένο βέβαια).

Τέλος, η Τζούλια ζήτησε εφόσον ελέγχεται έτσι σκληρά η ίδια να γίνει το ανάλογο και με άλλους καλλιτέχνες ακόμη και με βουλευτές έστω κι αν πρέπει να ανοιχτούν λογαριασμοί!

Μάλιστα, επειδή το πρωινό ξύπνημα δεν το ΄χει γενικά. σήμερα μιας και το κατάφερε είπε να μην το αφήσει ανεκμετάλλευτο κσι θα πάει μια βολτούλα κι από το πρωην ΣΔΟΕ για να τους τρίξει κι εκεί λίγο τα δόντια...!!

Ποιο ΔΝΤ; Εδώ κοντεύει η απόλυτη Τζούλια να μας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι!

http://www.stifora.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.