Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Άνοιξε το gamato info έκλεισε πάλι άνοιξε το gamato it,το jamato org και δεκάδες ακόμη site,forum,blog όπου όλοι μας περνοδιαβενουμε πολλοί κάνουν register,και καλά κάνουν όμως παίρνουν κάποιες απαραίτητες προφυλάξεις? πόσο ασφαλής είναι ο υπολογιστής μας ?

Μερικές χρήσιμες συμβουλές θα προσπαθήσω να σας δώσω μέσα από την εμπειρία μου ετών πλέον και το συνεχές ψάξιμο..
Καταρχήν υπολογιστής 100 τις 100 ασφαλής δεν υπάρχει. αλλά μπορούμε να τον θωρακίσουμε αρκετά καλά. από την αρχή λοιπόν χρειαζόμαστε ένα καλό firewall και όχι των windows(για τους χρήστες των windows) για να πάρετε μια ιδέα ποιο firewall να προτιμήσετε επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

Κατόπιν ένα καλό antivirus η free η αγορασμένο όχι σπασμένο ,το antivirus κάθε λίγο επικοινωνεί με την εταιρεία για update θα ήταν ηλίθιο να μην βλέπουν ότι είναι σπασμένο,αν δεν το πιστεύετε δοκιμάστε το kaspersky όπου μετά από μερικές ημέρες βγάζει το κλειδί blacklist.

Μην χρησιμοποιείται σπασμένα προγράμματα κι αν το κανε τε τουλάχιστον φροντίστε το σπάσιμο να είναι κάποιο sireal k όχι κάποιο keygen(τις περισσότερες φορές είναι κακόβουλο λογισμικό)καθώς επίσης φροντίστε να μην τα αφήνετε να έχουν επικοινωνία με τη μαμά εταιρεία γιατί θα σας βρουν κ θα κλειδώσει το προγγραματακι αυτό μπορείτε να το κάνετε από το firewall.
Εγκαταστήστε το spybot-search and destroy καλό κάνει,μην χρησιμοποιείτε internet explorer προτιμήστε firefox ...

Βrowser απαραίτητα πρόσθετα wot,noscript,adblock.To τελευταίο δε συμφέρει εμάς τους blogger γιατί κόβει τις διαφημίσεις ...

Kαι τελος οσοι κατεβαζεται απο p2p διαβαστε λιγο για peer quardian και blocklist.....

Οσο για λειτουργικο μηπως να δοκιμαζατε το linux????

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.