Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στις 16 Μαΐου κυκλοφορεί hot dvd γνωστής τηλεπερσόνας!

Όχι πως δεν το περιμέναμε αλλά τόσο γρήγορα η αλήθεια είναι πως μας εξέπληξε!

«Μόνο για το παιδί μου θα έκανα μια αισθησιακή ταινία. Σαν επένδυση για εκείνο γι’ αυτό και τα λεφτά που θα ζητούσα θα ήταν πολλά».

Αυτά έλεγε πριν από λίγες η Μαριάννα Ντούβλη κι αναρωτιόμαστε αν τα γυρίσματα βρίσκονταν ήδη σε εξέλιξη και απλά μας δούλευε!

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ η αισθησιακή ταινία είναι ήδη έτοιμη και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις 16 Μαΐου.

Πρωταγωνίστρια η χυμώδης Μαριάννα που εδώ και καιρό μάλιστα για τις ανάγκες του καυτού dvd ακολουθούσε αυστηρή δίαιτα (οργανωμένο το έγκλημα).

Φυσικά η παραγωγή δε θα είναι φτηνή αφού μία… «μάνα» δε θα μπορούσε να κάνει εκπτώσεις ποιότητας όπως έκανε η Τζούλια με το «απαγορευμένο».

Μάλιστα μαζί της θα έχει ακόμη 2-3 συμπρωταγωνίστριες ενώ το συνοριακό πλαίσιο – λέμε τώρα- θα θυμίζει κάτι από Sex & the City με τις καλλίγραμμες φίλες να αναλύουν τα πάτα γύρω από το sex και τις ερωτικές σχέσεις.

Κι επειδή όπως καταλαβαίνετε θεωρία χωρίς πράξη δεν έχει απολύτως κανένα νόημα οι σέξι παρουσίες της ταινίας θα μας δείξουν και σε… «λιανά» τι ακριβώς εννοούν και.. προτιμούν!

Για την ιστορία το ποσό που η κ. Ντουβλη παρέλαβε προκειμένου να πει το «ναι» για το ροζ dvd εννοείται πως είναι σκάλες κατώτερο από εκείνο που έλαβε η «απόλυτη».

Για το παιδί της ρε γαμώτο…

stifora

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.