Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Η Megan Fox απαντά: σε πόσους άνδρες έχει… «δοθεί»;

Μπορεί η φαντασία των περισσότερων ανδρών ήδη να οργιάζει και να φτάνει σε… «αστρονομικά» νούμερα όμως θα σπεύσουμε να σας απογοητεύσουμε αφού η σεξοβόμβα ηθοποιός αποκαλύπτει πως έχει βρεθεί στο κρεβάτι μόλις με… δύο άντρες!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Harper's Bazaar» δήλωσε:


«Έχω κάνει σεξ με δύο μόνο άντρες σε όλη μου τη ζωή. Τον παιδικό μου έρωτα και τον Μπράιαν (Όστιν Γκριν). Δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω σεξ με κάποιον που δεν αγαπώ, ποτέ. Και μόνο στην ιδέα αρρωσταίνω. Και ποτέ εξάλλου δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνω one night stand».

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή τώρα, στο πλάι του Μπράιαν Όστιν Γκριν (γνωστότερος ίσως ως «Ντέιβιντ» του «Beverly Hills») η 23χρονη καλλονή αναφέρει:

«Είμαι μητριά με όλη τη σημασία της λέξης. Φροντίζω τον Κάσιους από τότε που ήταν τριών χρόνων, με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην έχει αναμνήσεις από τη ζωή του χωρίς εμένα. Για κάποιο λόγο, κανείς δεν θέλει να με βλέπει κατ' αυτόν τον τρόπο, αλλά εγώ είμαι υπεύθυνη γι' αυτό το παιδί και ποτέ δεν το έκανα ως αγγαρεία, από το να του διαβάζω ιστορίες για να κοιμηθεί έως να τον πηγαινοφέρνω στο σχολείο».

Ως προς τη σχέση της με τα ΜΜΕ αλλά και το πώς τελικά προβάλλεται η ίδια μέσα από αυτά η «hot» Megan λέει συγκεκριμένα:

«Για εκείνο που μετανιώνω πιο πολύ απ' όλα είναι το ότι συνέβαλα κι εγώ στο να διαμορφωθεί η εικόνα από τα Μέσα ως "καρικατούρα". Δεν μετανιώνω για το τι μου συνέβη, αλλά αντίθετα μετανιώνω για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκα την κατάσταση».

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.