Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Το τατού πρόδωσε τον παρτενέρ της Τζούλιας…


Τα δημοσιογραφικά διαβολικά μυαλά έχουν πάρει για τα καλά μπρος απ’ ο,τι φαίνεται με στόχο να εντοπίσουν την ταυτότητα του παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο «hot» βίντεο με μοναδικό άσσο στο μανίκι τους το τατού του άνδρα- ερωτηματικό.
Όλα όπως φαίνεται κλείνουν σε γνωστό Γάλλο «ηθοποιό» του… είδους τον 37χρονο Yannick Dambrinne που κυκλοφορεί στη «ροζ πιάτσα» με τα ψευδώνυμα Ian Scott και Yan Nickeur (και μην παραξενεύεστε, όλοι οι καλλιτέχνες έχουν δικαίωμα στη διεθνή καριέρα!).
Φυσικά το τατού που υπάρχει στο δεξί του μπράτσο – με τη μορφή μιας γυμνής γυναίκας-δεν αποτελεί απόδειξη και ίσως να είναι μια απλή σύμπτωση, αφού πολλοί ανά τον κόσμο θα μπορούσαν να έχουν «χτυπήσει» το ίδιο σχέδιο στο σώμα τους.
Ακόμη όμως και περί σύμπτωσης να πρόκειται σίγουρα είναι διαβολική!
Σημειώνουμε πάντως -αφού έχουμε μπει για τα καλά στα άδυτα του εκπαιδευτικού DVD της Τζούλιας- πως σε στιγμιότυπα του που ο «σκληρός» παρτενέρ της ξανθιάς καλλονής ακουγόταν τα Ελληνικά τα μιλούσε άπταιστα…

Δύο τινά λοιπόν: ή ο Γάλλος πρωταγωνιστής ροζ ταινιών είναι Ελληνομαθής ή η τεχνολογία είχε τον δικό της πρωταγωνιστικό ρόλο στην παραγωγή που έχει γονατίσει περίπτερα και ίντερνετ!
Όπως και να έχει πάντως αν πράγματι πρόκειται για επαγγελματία συμπρωταγωνιστή, αυτόματα καταρρίπτεται κάθε ισχυρισμός της ίδιας της Τζούλιας πως το βίντεο αποτελεί ντοκουμέντο προσωπικών της στιγμών που δεν είχε καμία διάθεση να προβάλει δημοσίως έναντι αμοιβής…
Ένας επαγγελματίας άλλωστε δε θα έχανε και το χρόνο του για «υλικά» εσωτερικής κατανάλωσης…

Stifora.gr

Bloggosfaira

-----------------------------

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.