Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Χριστός με.. τσιγάρο και μπίρα!

Σε σχολικά βιβλία της πρώτης δημοτικού σε ένα ινδικό κρατίδιο ο Χριστός απεικονίζεται να κρατάει μπίρα και τσιγάρο, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Σύμφωνα με πηγές του Βατικανού, δύο εκκλησίες κάηκαν και μέλη της χριστιανικής κοινότητας δέχτηκαν επίθεση στη διάρκεια διαδηλώσεων που έλαβαν χώρα στην πόλη Μπατάλα της επαρχίας Παντζάμπ, εναντίον της προσβλητικής εικόνας.
Η κυβέρνηση του βορειοδυτικού ινδικού κρατιδίου Μεγκαλάγια, στο οποίο η πλειοψηφία των κατοίκων είναι χριστιανοί (ποσοστό 70% στο συνολικό πληθυσμό 2,32 εκατομμυρίων), απέσυρε από όλα τα σχολεία και τα βιβλιοπωλεία τα προσβλητικά για τους χριστιανούς αναγνωστικά, στα οποία ο Ιησούς εμφανίζεται να κρατάει ένα κουτάκι μπίρας και ένα τσιγάρο στη σελίδα με το γράμμα «Ι» που αντιστοιχεί στη λέξη «idol» («είδωλο»).
Ο υπουργός Παιδείας του κρατιδίου, Αμπαρίν Λινγκντό, δήλωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον της εκδοτικής εταιρείας «Skyline Publications», η οποία έχει τη βάση της στο Δελχί και δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια δήλωση. «Είμαι συγκλονισμένος και καταδικάζω τη βίαιη απεικόνιση του Χριστού», δήλωσε ο Λινγκντό και προσέθεσε ότι «τα παιδιά για τα οποία προορίζεται το αναγνωστικό αντιμετωπίζουν τον Χριστό με ευλάβεια και είναι άκρως σοκαρισμένα».

Σοκαρισμένος δήλωσε και ο αρχιεπίσκοπος του Σιλόνγκ, Ντομινίκ Τζαλά, ο οποίος δήλωσε ότι «αυτό έγινε σκόπιμα με κακή πρόθεση».

iKypros

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.