Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Πρόστιμο σε ΑΝΤ1 – Ράδιο Αρβύλα για βίντεο Τζούλιας

Τσουχτερό ήταν το πρόστιμο που επέβαλε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» που έδειξε το επίμαχο βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε παραλληλισμό με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή να εξαγγέλλει τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Το πρόστιμο του ΕΣΡ για τον ΑΝΤ1 ανέρχεται στα 150.000 ευρώ, ενώ μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας, που πρότειναν πρόστιμο 200.000 ευρώ. Το αιτιολογικό της απόφασης του ΕΣΡ ήταν η υποβάθμιση ποιότητας.

Δείτε το επίμαχο βίντεο των Ράδιο Αρβύλα με τη μίξη Τζούλιας-Πεταλωτή και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα για την απόφαση:
Επίσης, το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ στο MEGA για υπέρβαση του νομίμου ορίου διαφημίσεων (15/11/2009). Μειοψήφησαν η Εύη Δεμίρη και ο Ιωάννης Παπακώστας που πρότειναν πρόστιμο 40.000 ευρώ και ο Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότεινε πρόστιμο 20.000 ευρώ. Επίσης, στο MEGA επιβλήθηκε και πρόστιμο 30.000 ευρώ για εκπομπή που κρίθηκε ότι προβλήθηκε σε λάθος ζώνη.

Ακόμα, πρόστιμο 20.000 ευρώ επιβλήθηκε στον ΣΚΑΪ για παράνομη παράλειψη διασφάλισης της πολιτικής πολυφωνίας αναφορικά με την προβολή του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Μειοψήφησε η Εύη Δεμίρη που πρότεινε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

fimes.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.