Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ζει σε καλύβα και γράφει σε blog

Βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τη διαφθορά των συναδέλφων του. Η ιστορία του έγινε βιβλίο και ταινία που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο. Ο Φρανκ Σέρπικο, ο αδιάφθορος αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης που ρίσκαρε τη ζωή του, σαράντα χρόνια μετά ζει σαν ερημίτης σε μια καλύβα από κορμούς δέντρων, όπου γράφει τις αναμνήσεις του και μιλάει για ζεν και βουδισμό.


Στην άνω κοιλάδα του ποταμού Χάτσον, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, εκεί όπου το νερό του ποταμού είναι ακόμα καθαρό, ζει ο Φρανκ Σέρπικο, ένας 75χρονος άνδρας στο κρανίο του οποίου βρίσκονται ακόμη θραύσματα από τα βλήματα που έσκασαν στο πρόσωπό του το 1971. Ο πρώην αστυνομικός με τα γκρίζα, μακριά μαλλιά ζει εκεί με το «κορίτσι» του, όπως αποκαλεί την 50χρονη σύντροφό του.
Ομως, ακόμη και σήμερα έχει εφιάλτες. Δεν κρύβει ότι πολλές φορές, όταν ανοίγει την πόρτα της καλύβας του, νομίζει ότι βλέπει μια κάννη όπλου που τον πυροβολεί στο πρόσωπο. Ο Σέρπικο με το τσαλακωμένο από τις ρυτίδες πρόσωπο προσπαθεί να βρει την ησυχία, αλλά δεν τα καταφέρνει. Δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό που του συνέβη τον Φεβρουάριο του 1971.
..................

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ www.espressonews.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.