Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ανακοίνωση Προέδρου ΣΑΕ για τα δημοσιεύματα Γερμανικών ΜΜΕ

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), κ. Στέφανος Π. Ταμβάκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, με αφορμή τα αήθη, συκοφαντικά και χυδαία δημοσιεύματα γερμανικών ΜΜΕ σε βάρος της Ελλάδας:
«Το τελευταίο διάστημα είμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς, ενορχηστρωμένης θα λέγαμε, επίθεσης εναντίων της Ελλάδας από μερίδα μεγάλων ΜΜΕ της Γερμανίας, που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος της πατρίδας σε μία δύσκολη, για τα οικονομικά, περίοδο. Δημοσιεύματα, που στόχο έχουν την παραπλάνηση των αναγνωστικού κοινού, μέσα από ψευδή πληροφορίες και χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με το πνεύμα της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας.
Εκ΄ μέρους όλων των Μελών του Προεδρείου του ΣΑΕ, διερμηνεύοντας τα συναισθήματα των εκατομμυρίων ελλήνων ομογενών ανά τον κόσμο, εκφράζω την εντονότατη δυσαρέσκειά μας για τα αήθη, συκοφαντικά και χυδαία δημοσιεύματα γερμανικών ΜΜΕ, σε βάρος της Ελλάδας.
Το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός βρίσκεται αυτή την ώρα αντιμέτωπος με μία οικονομική κρίση, που σίγουρα δεν ξεκίνησε από την Ελλάδα, δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον λοιδορεί. Όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο Πρωθυπουργός, κ. Γιώργος Παπανδρέου, το μόνο που ζητάει η Ελλάδα είναι πολιτική στήριξη και αλληλεγγύη εκ΄ μέρους των εταίρων. Και σε αυτή τη δύσκολη πορεία έχει συμπαραστάτες όλους εμάς, που ζούμε διάσπαρτοι στις πέντε ηπείρους, φέροντας με υπερηφάνεια το όνομα το ελληνικό.

Ας μην ξεχνάμε ότι μετά από μία μεγάλη μπόρα έρχεται η νηνεμία. Και η Ελλάδα ξέρει από μπόρες, έχει περάσει πολλές στη χιλιόχρονη ιστορία της, και κατάφερε να σταθεί στα πόδια της. Στη σύγχρονη ιστορίας πέρασε την πιο σκληρή κατοχή κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, με όλα τα ολέθρια επακόλουθα. Ανόρθωσε το ανάστημα της και θυσίασε χιλιάδες νεκρούς στο βωμό της Ελευθερίας. Οι μνήμες είναι ακόμα νωπές σε μαρτυρικά χωριά-ολοκαυτώματα της ναζιστικής θηριωδίας στην πατρίδα μας.

Η ιστορία δεν παραγράφεται. Το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής είναι ότι μπορεί να συγχωρεί και να τείνει χέρι συνεργασίας για ένα καλύτερο αύριο για όλο τον κόσμο».

Από το Γραφείο Τύπου του Προέδρου

Bloggosfaira

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.