Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Πρετεντέρης αποκαλύπτει: Πότε η Ντόρα είπε «άντε και γ..» στον Καραμανλή!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από αυτόν τον κατά τα λοιπά εξαίρετο δημοσιογράφο είναι πραγματικά άγνωστο.
Σε άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής που έχει τον τίτλο «Συνταξιούχος ετών 53 (και μισό...); » μας αναλύει την ψυχολογική κατάσταση του πρώην Πρωθυπουργού, τις πολιτικές του σχέσεις εντός και εκτός ΝΔ, πόσα είναι τα… κιλά του αλλά και την «ευχή» που πήρε δια στόματος Ντόρας όταν της τηλεφώνησε το εφιαλτικό βράδυ για εκείνη, της 29ης Νοεμβρίου!

Διαβάστε μερικά από τα αποσπάσματα του εν λόγω άρθρου, που ο συντάκτης του μιλώντας για τον κ. Καραμανλή κάθε άλλο παρά θυμάται πως υπήρξε Πρωθυπουργός της χώρας (πετυχημένα ή μη):

«Μπορεί τα κιλά να έχουν αυξηθεί, μιλάνε για πάνω από 125!.. Μπορεί η διάθεση να μην έχει επανέλθει. Μπορεί η πολιτική δραστηριότητα να είναι μάλλον υποτονική. Αλλά τον τελευταίο καιρό η απόσυρση από τον μάταιο κόσμο της πολιτικής έχει γίνει πολύ πιο σχετική».

«Συνταξιούχος ετών 53 (και μισό...); Δύσκολο. Όταν μάλιστα σε λένε Καραμανλή Κωνσταντίνο του Αλέκου, αδελφού του Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε και αυτός αναχωρήσει το 1963 για το Παρίσι, αλλά επέστρεψε, ακόμη δυσκολότερο. Ασε που η Ραφήνα είναι, ούτως ή άλλως, κοντύτερα από την Βoulevard de Μontmorency. Ολα αυτά βεβαίως εμπεριέχουν πολλούς άγνωστους και απρόβλεπτους παράγοντες. Αλλά και μία βεβαιότητα. Όσοι θεωρούν ότι το παιχνίδι στη ΝΔ είναι μια υπόθεση μεταξύ του Σαμαρά και της Ντόρας πέφτουν έξω. Πρόκειται στην πραγματικότητα για ‘μέθοδο των Τριών’».

«Οι σχέσεις του με τον Σαμαρά; Καλές, ισορροπημένες και... αποστασιοποιημένες. Μπορεί να τον στήριξε με όλο τον «καραμανλικό μηχανισμό» στη μάχη της διαδοχής, αλλά ξέρει ότι βασικός κανόνας επιβίωσης του νέου αρχηγού είναι να πάρει αποστάσεις από τον προκάτοχό του».

«Οι σχέσεις του με την Ντόρα; Κόλαση. Της τηλεφώνησε το βράδυ της 29ης Νοεμβρίου και αυτή του έκλεισε ζοχαδιασμένη το τηλέφωνο με ένα μεγαλοπρεπές «άντε και γ...». Θεωρεί ότι της έπαιξε «άσχημο παιχνίδι». Και από τότε δεν έχουν ξαναμιλήσει».

Stifora

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.