Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ισραηλινός υποδούλωνε γυναίκες παρουσιαζόμενος ως "Μεσσίας"

Όπως μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο Skynews, ο Goel Ratzon είναι ο πρώτος άνδρας από το Ισραήλ που κατηγορείται για υποδούλωση. Ο 60χρονος ζει σε ένα σπίτι στο Τελ Αβίβ μαζί με τις ερωμένες του και έχει αποκτήσει 30 παιδιά.

Ως “θεός” έλεγχε τις ζωές των γυναικών οι οποίες έπρεπε να ακολουθούν “κατά γράμμα” τους κανόνες που είχε... θεσπίσει, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο. Ωστόσο εκείνες τον λάτρευαν ως θεό με αποτέλεσμα να κάνουν οτιδήποτε ήθελε ο 60χρονος. Μερικές από αυτές, μάλιστα, είχαν τατουάζ στο σώμα τους με τη μορφή του και από κάτω τη λέξη “Μεσσίας”.

Ένας Ισραηλινός άνδρας κατηγορείται ότι υποδούλωσε 17 γυναίκες σε χαρέμι και τις έλεγχε σαν να ήταν θεός τους. Ακόμη, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για αιμομιξία και βιασμό.
Ο δικηγόρος του Ισραηλινού δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως ο πελάτης του δεν έχει κάνει τίποτα παράνομα. Από την πλευρά τους, αστυνομία και εισαγγελείς μιλούν για αδικήματα που διαπράχθηκαν επί 20 χρόνια.

“Κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών σε γυναίκες και παιδιά κρατώντας τους ως δούλους και κακοποιώντας τους σεξουαλικά όλα αυτά τα χρόνια”, είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ισραήλ. Επιπλέον, η αστυνομία θεωρεί πως ο Ratzon είχε αιμομικτικές σχέσεις με τις κόρες τους οι οποίες έχουν αποκτήσει δικά του παιδιά.

Όσοι γνωρίζουν των κατηγορούμενο υποστηρίζουν πως έχει μια πολύ περίεργη αύρα στις γυναίκες αλλά και σε όσους βρίσκονται κοντά του.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Ισραήλ είχαν καταγγείλει τον Ratzon στην αστυνομία πριν μια δεκαετία όμως χρειάστηκαν πολλά χρόνια ώστε οι αρχές να διεξάγουν ενδελεχή έρευνα και να τον οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Cosmo.gr

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.