Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τεστ για… AIDS έκανε η Lady Gaga

Τι άλλο θα μοιραστεί μαζί μας η Lady Gaga είναι μία απορία που εύλογα σκεφτόμαστε όταν διαβάζουμε τα παρακάτω…
Όπως η εκκεντρική τραγουδίστρια αποκάλυψε προέβη πρόσφατα σε εξέταση για HIV, γιατί πανικοβλήθηκε με την συμπεριφορά της ύστερα από την τελευταία της περιοδεία, “The Monster Ball Tour”.

Η σταρ είπε χαρακτηριστικά: «Το τεστ το έκανα πριν από δύο μέρες. Ο λόγος που το έκανα δεν ήταν γιατί κάνω έρωτα κάθε βράδυ με άλλον άντρα. Απλά όταν βρίσκομαι σε περιοδείες ξεχνάω να φροντίσω το σώμα μου. Δεν πηγαίνω στο γιατρό συχνά όσο πάω όταν βρίσκομαι σε ένα μέρος συνέχεια» και πρόσθεσε:
«Έτσι όταν ξύπνησα το πρωί και ήμουν στο σπίτι μου στη Νέα Υόρκη, σκέφτηκα ότι πρέπει να πάω στο γυναικολόγο μου και να κάνω το τεστ για τον ιό του Aids».

H 23χρονη τραγουδίστρια, η οποία φημολογείται ότι έχει σχέση με τον στυλίστα της, Matthew Williams, έχει βάλει τώρα στόχο να κάνει μόδα τα προφυλακτικά, συμβουλεύοντας τις γυναίκες να έχουν πάντα προφυλακτικά στην τσάντα τους:
«Χρησιμοποιώντας προφυλακτικό σώζεις τη ζωή σου» τόνισε η Lady Gaga και κάνοντας κάτι καλό για τον εαυτό της περνάει και το κοινωνικό της μήνυμα


ΣΤΙΦΟΡΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.