Σελίδες

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


....

ΩΧ ΠΟΣΟΙ;;

Η λίστα ιστολογίων μου

....

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

«Γδύθηκε» και… βγήκε η Hurley !

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο ήταν καλεσμένη Elizabeth Hurley αλλά μάλλον δε θα την είχαν ενημερώσει αν κρίνουμε από την αμφίεσή της…

Κομψή μεν άκρως αποκαλυπτική δε, η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα αραχνοϋφαντο φόρεμα, μέσα από το οποίο φαινόταν ξεκάθαρα το στήθος της αφήνοντας την φαντασία των παρευρισκομένων να οργιάσει! (για ό,τι απέμενε)

Τεστ για… AIDS έκανε η Lady Gaga

Τι άλλο θα μοιραστεί μαζί μας η Lady Gaga είναι μία απορία που εύλογα σκεφτόμαστε όταν διαβάζουμε τα παρακάτω…
Όπως η εκκεντρική τραγουδίστρια αποκάλυψε προέβη πρόσφατα σε εξέταση για HIV, γιατί πανικοβλήθηκε με την συμπεριφορά της ύστερα από την τελευταία της περιοδεία, “The Monster Ball Tour”.

Κομπιουτεράτσι

Ένας Κρητικός πηγαίνει στο αεροδρόμιο ,περνά από τον ανιχνευτή μετάλλων και ακούγεται "Ντιννν".
Υπάλληλος στον Κρητικό:"Αφαιρέστε όλα τα μεταλλικά αντικείμενά σας".
Βγάζει ο Κρητικός κέρματα, κλειδιά, ζώνη, περνά ξανά από το μηχάνημα και ακούγεται ξανά "Ντιννν".
Υπάλληλος:Τα βγάλατε όλα;
Όλα εκτός από το κομπιουτεράτσι, λέει ο Κρητικός και βγάζει μια μπιστόλα Κρητική.
Υπάλληλος:Μα αυτό δεν είναι κομπιουτεράτσι αλλά όπλο!

Κρητικός:Μα εμείς στην Κρήτη με αυτό λύνουμε τους λογαριασμούς μας.

Ανακοίνωση Προέδρου ΣΑΕ για τα δημοσιεύματα Γερμανικών ΜΜΕ

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ), κ. Στέφανος Π. Ταμβάκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, με αφορμή τα αήθη, συκοφαντικά και χυδαία δημοσιεύματα γερμανικών ΜΜΕ σε βάρος της Ελλάδας:
«Το τελευταίο διάστημα είμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς, ενορχηστρωμένης θα λέγαμε, επίθεσης εναντίων της Ελλάδας από μερίδα μεγάλων ΜΜΕ της Γερμανίας, που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος της πατρίδας σε μία δύσκολη, για τα οικονομικά, περίοδο. Δημοσιεύματα, που στόχο έχουν την παραπλάνηση των αναγνωστικού κοινού, μέσα από ψευδή πληροφορίες και χαρακτηρισμούς που δεν συνάδουν με το πνεύμα της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας.

Ιστοσελίδα για... χυμώδεις γυναίκες από τη Vogue!!


Το Ιταλικό Vogue δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα με το όνομα Vogue Curvy η οποία απευθύνεται σε γυναίκες με... καμπύλες. Το site προβάλει σταρ όπως η Ferrera, πρωταγωνήστρια της Αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς Ugly Betty, και συνεντεύξεις μοντέλων για μόδα... πραγματικών γυναικών και όχι κοκαλιάρικων κοριτσιών.

"Έφυγε" ο άνθρωπος με... τα πιο μακρυά μαλλιά στον κόσμο!


Ο Βιετναμέζος Tran Van Hay θεωρείται ότι είχε μαλλιά που έφταναν τα 6,8 μέτρα σε μήκος, αν και ποτέ δεν είχαν μετρηθεί επισήμως. Τύλιγε την τεράστια πλεξούδα του γύρω από το σώμα του κι έμοιαζε σαν ένας μάλλινος βόας να τον έχει αγκαλιάσει.
Το παγκόσμιο ρεκόρ για τα πιο μακρυά μαλλιά κατέχει ο κινέζος Xie Qiuping, και σύμφωνα με επίσημη μέτρηση του 2004 φθάνουν τα 5,6 μέτρα σε μήκος. Αν ο Hay είχε μετρήσει το μήκος των μαλλιών του πριν πεθάνει, θα είχε κερδίσει το ρεκόρ με μεγάλη διαφορά.

Σκύλος γίγας!

Με ύψος 1,09 μ και βάρος 11 κιλά, ο Τζάιαντ Τζορτζ (Γίγαντας Τζορτζ) κατέκτησε από χθες δύο τίτλους στα βραβεία Γκίνες, αυτόν του ψηλώτερου ζωντανού σκύλου στον κόσμο και αυτόν του ψηλώτερου σκύλου στην ιστορία.

H Ναζιστική σύγκριση.


Η απάντηση επίθεση των ελληνικών ΜΜΕ στο κ….δάχτυλο του „FOCUS“

Αναφέρετε το περιοδικό SPIEGEL ONLINE στην Γερμανία

Ελληνική κριτική εφημερίδων με αγκυλωτό σταυρό……Αγανάκτηση για τη Γερμανία……Ναζιστική σύγκριση.

Και φωτογραφία της σελίδας από τον ελεύθερο τύπο με την ένδειξη Fotomontage in der Zeitung "Eleftheros Typos":

Gogirl, Η συσκευή για... όρθια ούρηση των γυναικών!


Θα κοστίζει μόλις 10 δολάρια και θα επιτρέπει στις γυναικες σε δημόσιες τουαλέτες να…
ουρούν σε ορθια στάση!

Αποκριάτικο Πάρτυ των Ελλήνων μαθητών Düsseldorf


Μια εκδήλωση γεμάτη χαμογελά από τα ελληνόπουλα του Düsseldorf στη Γερμανία για το „ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ“…

Πάνω από μισό αιώνια γάμου

Ο λόγος για τον Θανάση Βέγγο και την σύζυγό του Ασημίνα, με την οποία μετρούν πάνω από 50 χρόνια γάμου. Είναι ο άνθρωπος που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ο καλός άγγελος του "καλού μας ανθρώπου" Θανάση Βέγγου και φωτεινό μια ηχηρή απάντηση στα πρόσφατα διαζύγια που μονοπωλούν τη δημοσιότητα. Αφού η ...

497 εκ. $ υπολογίζεται πως κερδίζει το χρόνο το Google από λάθη στην πληκτρολόγηση!


Πολλές φορές, από βιασύνη ή από άγνοια, πληκτρολογούμε λάθος τον τίτλο της ιστοσελίδας που θέλουμε να επισκεφτούμε. Για παράδειγμα, μπορεί να γράψουμε "yaho.com" αντί "yahoo.com" ή "gogle.com" αντί "google.com". Είναι τα λεγόμενα "λάθη κατά την πληκτρολόγηση" γνωστά και σαν "url typos".

ΠΑΡΤΑ ΑΛΜΟΥΝΙΑ

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ 1 ΤΟΝΟΣ ΧΑΣΙΣ , 2 ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ , 1 ΒΛΗΜΑ ΤΟΥ 40 ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, 3 ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ, 2 ΟΥΚΡΑΝΕΖΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, 10 ΡΙΖΕΣ ΕΛΙΕΣ, 1 ΖΑΣΤΑΒΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 83, 1 ΔΙΣΚΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΟΥΣΗ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ) ,1 ΛΕΥΚΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΥΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ,

Σταμάτησαν τα γυρίσματα του «24»

Σταμάτησαν ξαφνικά τα γυρίσματα της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς «24»! Όχι, δεν πρόκειται για πρόωρη αυλαία της σειράς, που διανύει τον όγδοο (και κατά πολλούς τελευταίο) κύκλο της. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα πρόβλημα υγείας του Keifer Sutherland. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ο Marc Jacobs παντρεύτηκε τον Lorenzo Martone


Ο Lorenzo Martone επιβεβαίωσε ότι εκείνος και ο Marc Jacobs παντρεύτηκαν την πρωτοχρονιά στο St Barts, σε σπίτι φίλου τους κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών τους.

Βέβαια τα επίσημα χαρτιά του γάμου τους δεν τα έχουν υπογράψει, και έτσι δεν ισχύει νομικά ότι είναι παντρεμένοι.

Περί γάμου



- Αγάπη μου, δεν νομίζεις ότι μετά από δέκα χρόνια σχέσης είναι καιρός να παντρευτούμε;

- Και ποιος θα μας πάρει;

Γιαγιούλα 102 ετών σε... ροκ συναυλία!

Πάνω από 600.000 Αυστραλοί αναμένεται να παρακολουθήσουν το σύνολο των συναυλιών του αυστραλιανού συγκροτήματος "AC/DC" στις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Το συγκεκριμένο συγκρότημα "μαγνητίζει" όλες τις ηλικίες. Η πιο μεγάλη σε ηλικία θαυμάστριά τους που παρακολούθησε τη συναυλία τους στη Μελβούρνη μαζί με άλλες 61.000 θεατές, ήταν η Μαρί Σάντλερ, 102 ετών! Η αιωνόβια κ. Σάντλερ υποστήριξε πως η συναυλία των "AC/DC" στο στάδιο Ετιχαντ (Etihad Stadium) της Μελβούρνης ήταν από τις εντυπσιακότερες ροκ συναυλίες που δόθηκαν ποτέ.

13χρονος μαθητής σκότωσε 12χρονο!


Η αστυνομία του Κουίνσλαντ, συνέλαβε προχθές έναν 13χρονο μαθητή, στον οποίον και απάγγειλε την κατηγορία της δολοφονίας ενός 12χρονου συμμαθητή του.

Το τραγικό επεισόδιο έλαβε χώρα στο προαύλιο ενός κολεγίου του Μπρίσμπαν, όταν μια μεγάλη ομάδα παιδιών άρχισε να μαλώνει.

Ο Πρετεντέρης αποκαλύπτει: Πότε η Ντόρα είπε «άντε και γ..» στον Καραμανλή!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας από αυτόν τον κατά τα λοιπά εξαίρετο δημοσιογράφο είναι πραγματικά άγνωστο.
Σε άρθρο του στο Βήμα της Κυριακής που έχει τον τίτλο «Συνταξιούχος ετών 53 (και μισό...); » μας αναλύει την ψυχολογική κατάσταση του πρώην Πρωθυπουργού, τις πολιτικές του σχέσεις εντός και εκτός ΝΔ, πόσα είναι τα… κιλά του αλλά και την «ευχή» που πήρε δια στόματος Ντόρας όταν της τηλεφώνησε το εφιαλτικό βράδυ για εκείνη, της 29ης Νοεμβρίου!

Ισραηλινός υποδούλωνε γυναίκες παρουσιαζόμενος ως "Μεσσίας"

Όπως μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο Skynews, ο Goel Ratzon είναι ο πρώτος άνδρας από το Ισραήλ που κατηγορείται για υποδούλωση. Ο 60χρονος ζει σε ένα σπίτι στο Τελ Αβίβ μαζί με τις ερωμένες του και έχει αποκτήσει 30 παιδιά.

Ως “θεός” έλεγχε τις ζωές των γυναικών οι οποίες έπρεπε να ακολουθούν “κατά γράμμα” τους κανόνες που είχε...

60χρονη πάλεψε και νίκησε απ’τα σαγόνια καρχαρία


Επίθεση από καρχαρία δέχτηκε μία γυναίκα 60 ετών σε παραλία του Queensland, στην Αυστραλία και γλίτωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, γιατί όπως είπε στους ναυαγοσώστες έριξε μπουνιά στον καρχαρία.

«Άρχισα να τον γρονθοκοπώ στη μύτη αλλά μετά με τράβηξε κάτω από την επιφάνεια του νερού, όχι για πολύ καθώς άρχισα να τον κλωτσάω στο λαιμό» δήλωσε το θύμα. Όταν η γυναίκα αντιστάθηκε τότε ο καρχαρίας την άφησε να φύγει.

Τριαντάφυλλα με... κοκαΐνη για του Αγίου Βαλεντίνου!


Οι ολλανδικές αρχές του αεροδρομίου του Άμστερνταμ κατέσχεσαν περίπου 20.000 τριαντάφυλλα, μέσα στα οποία εντόπισαν κοκαΐνη, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Γκαβομάρα


Μια φόρα ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει έρωτα στη φύση.Κάθοντε λοιπόν στο γρασίδι και ξεκινήσανε.Όπως ο σύζυγος της έγλειφε το μ..... η γυναίκα του του λέει να βγάλει τα γυαλιά του

Περιτομή γυναικείων γεννητικών οργάνων τώρα και στην Αυστραλία


Το ότι η πράξη αυτή απαγορεύεται στην Αυστραλία διά νόμου, εδώ και 20 χρόνια, δε φαίνεται να έχει κάνει μεγάλη διαφορά, δεδομένου ότι, σύμφωνα με έγκυρα στοιχεία, μόνο στο Melbourne Royal Women's Hospital εντοπίζονται κάθε χρόνο 600 - 700 γυναίκες στις οποίες έχει γίνει περιτομή των γεννητικών τους οργάνων.

Hack 4 Fame: μοντέλα από… σπίτι!


Τα μοντέλα, φωτογραφίες των οποίων έβγαλαν στη φόρα οι Hack 4 Fame με το νέο τους χτύπημα, δεν φαίνεται τελικά να είναι… μοντέλα. Πρόκειται για ερασιτεχνικές φωτογραφίες από “κοπέλες της διπλανής πόρτας”, με εσώρουχα, μαγιό και sexy πόζες όλο υπονοούμενα.
Εμφανίσiμες κοπέλες της διπλανής πόρτας, σε σέξυ πόζες περιέχουν τα αρχεία που “ανέβασαν” στο διαδύκτιο οι έλληνες χάκερς του Hack 4 Fame.

ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ!!!!!

ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ!!!!!
Καλησπέρα σήμερα η κυβέρνηση κατάφερε να με γυρίσει στην παιδική μου ηλικία!!
Ναι νοιάζεται για μας δεν μπορείτε να πείτε ....πίσω στην παιδική ηλικία λοιπόν όπου μια κουβέντα μεταξύ φίλων η μια συμφωνία αναιρούνταν μετά από μερικά λεπτά ...- τι λες ρε πότε σου υποσχέθηκα εγώ κάτι τέτοιο ?

ΦΑΝΟΙ


MIA ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΑΝΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Εύσωμη κυρία έπεσε από το μπαλκόνι της και σκότωσε διερχόμενη πεζή!


Απίστευτο και όμως αληθινό! Πεζή γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν μία παχουλή κυρία έπεσε από το μπαλκόνι της και προσγειώθηκε στο κεφάλι της!

Το κορμί


Ποιος δεν θα θελε να έχει ένα κορμί τέτοιο διπλά του η ποια δεν θα το ζήλευε

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΟΣ ΙΠΠΟΥ


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΟΣ ΙΠΠΟΥ!!!!! .....μόνο αυτό θα μας σώσει

Ποιό μήνυμα έστειλε η Καίτη Γαρμπή στην Ελένη Μενεγάκη;


Και μέσα σε όλα αυτά που γράφονται και ακούγονται για τον χωρισμό του Γιάννη Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη, η Καίτη Γαρμπή η οποία και είναι χρόνια φίλη με τη γνωστή παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην της συμπαρασταθεί στην δύσκολη αυτή στιγμή της.
Έτσι όπως ακούγεται, της έστειλε μήνυμα στο οποίο της έλεγε: “Δεν ξέρω αν πρέπει να στενοχωρηθώ”, με την Ελένη Μενεγάκη να της απαντάει:

Χαστούκισε φίλη της η Βάνα Μπάρμπα επειδή κοίταξε τον σύντροφό της!


Τέτοιου είδους περιστατικά μόνο στην κοσμική Αθήνα μπορεί να συμβούν.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούγονται η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα πήγε στο "Αθηνών Αρένα" για να δει την Άννα Βίσση, με τον σύντροφο της και μια φίλη της.
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους εκεί η φίλη της Μπάρμπας άρχισε να...κοιτάει και να κάνει...ματάκια στον σύντροφο της Βάνας Μπάρμπα!

Νέες φήμες για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου

Νέες φήμες για το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου θέλουν το τρίτο πρόσωπο να είναι 41χρονος μηχανικός στον ΑΚΤΩΡ του Μπόμπολα, συμμαθητής του επιχειρηματία, Μάκη Παντζόπουλου.
.......

ΜΟΔΑ :Το παπούτσι του 2010….

Έχουμε όλα τα νουμεράκια και γούστα προλάβετε….

Η Victoria Beckham με το σφουγγαρόπανο στο χέρι!

H Victoria Beckham, προσπαθώντας να δείξει τον άλλο της εαυτό, αυτό της καλής νοικοκυράς, συζύγου και μητέρας, έπεσε στα γόνατα... κράτησε τη σφουγγαρίστρα στα χέρια και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του αμερικάνικου περιοδικού Glamour.

Αμερική :έμειναν ορφανά 17 αδέρφια



Μια συμμορία δολοφόνων εκτέλεσαν εν ψυχρώ ένα ζευγάρι επάνω στο κρεβάτι τους 66 και 43 χρονών και άφησαν ορφανά τα 17 παιδιά τους
Και έτσι το βάρος όλο έπεσε στο μεγαλύτερο παιδί της οικογενείας 26 χρονών κόρη Ashley ……

Ταξιτζής!


Μπαίνει μέσα σ ενα ταξί ένα πιτσιρικάς και αφού στρογγυλοέκατσε στο πίσω κάθισμα άρχισε να μονολογεί:
- "Αν ο μπαμπάς μου ήταν ελέφαντας και η μαμά μου ελεφαντίνα, εγώ θα ήμουνα ελεφαντάκι".
Τον κοιτάζει ο ταξιτζής απο τον καθρέφτη και σκέφτεται ότι θα τα έχει χαμένα ο μικρός.
Ο μικρός συνέχισε:

Απάτησες;; Θα πληρώσεις με βουβάλια!!

Ένα πρωτότυπο πρόστιμο πλήρωσε ένα ζευγάρι στην Μαλαισία. Ο άνδρας και η γυναίκα διέπραξαν το αδίκημα της μοιχείας και το δικαστήριο τους επέβαλλε την ποινή σε βουβάλια. Συγκεκριμένα, τους καταδίκασε με πρόστιμο τεσσάρων βουβαλιών και ενός γουρουνιού καθώς έκρινε ότι οι δύο άπιστοι θα πρέπει να αποζημιώσουν τις κοινότητες στις οποίες ζούσαν.

Εκστρατεία «μπριζόλα έναντι αίματος»

Δίνουν το αίμα τους... για μία μπριζόλα στην Ταϊβάν
υρές κάνουν οι πολίτες στην Ταϊβάν για να δώσουν αίμα, ύστερα από την εκστρατεία «μπριζόλα έναντι αίματος» που εξήγγειλε η υπηρεσία αιμοδοσίας της χώρας, σε συνεργασία με τοπική αλυσίδα εστιατορίων, με στόχο την προσέλκυση αιμοδοτών.

«Θα κάνω λιποαναρρόφηση πριν τα Όσκαρ»

Η Σάντρα Μπούλοκ ...φρεσκάρεται πριν τα Οσκαρ!
«Κάτι τέτοιο δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά. Πιστεύω ακράδαντα πως για το σκοπό αυτό πρέπει να προγραμματίσω μια λιποαναρρόφηση. Τότε θα μπορώ πραγματικά να πω με βεβαιότητα ότι πληρώ τις προϋποθέσεις για να είμαι εκεί τη μεγάλη βραδιά».

Ζει σε καλύβα και γράφει σε blog

Βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τη διαφθορά των συναδέλφων του. Η ιστορία του έγινε βιβλίο και ταινία που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο. Ο Φρανκ Σέρπικο, ο αδιάφθορος αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης που ρίσκαρε τη ζωή του, σαράντα χρόνια μετά ζει σαν ερημίτης σε μια καλύβα από κορμούς δέντρων, όπου γράφει τις αναμνήσεις του και μιλάει για ζεν και βουδισμό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ; ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Τα τροφαντά οπίσθια είναι δείκτης καλής υγείας

Οι γυναίκες με πλούσια περιφέρεια κινδυνεύουν λιγότερο να εμφανίσουν καρδιοπάθειες και διαβήτη
Τα παραπανίσια κιλά, που στο γυναικείο σώμα τείνουν να συγκεντρώνονται στην περιοχή των γλουτών δίνοντάς του το χαρακτηριστικό σχήμα του αχλαδιού, αντί να προβληματίζουν ή να προκαλούν πανικό στις γυναίκες θα πρέπει μάλλον να τις καθησυχάζουν!

Μεξικό: Ένοπλοι σκότωσαν 13 μαθητές σε πάρτι

Περίπου 15 ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε πάρτι, σκοτώνοντας 13 μαθητές, στη Σιουδάδ Χουάρες του Μεξικού.
Αλλοι 17 μαθητές και σπουδαστές, που συμμετείχαν στη γιορτή για τη νίκη σ΄ ένα τοπικό πρωτάθλημα, τραυματίστηκαν και ορισμένοι από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι ένοπλοι «μπήκαν μέσα στο σπίτι και πυροβολούσαν τους πάντες, άκουγες τριγύρω τους πυροβολισμούς», είπε ένας γείτονας.

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
Στείλε το μήνυμά σου στο ntabantouri@gmail.com και γίνε συντάκτης. Σε περιμένουμε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;

Blog Archive

.